| WhatheWow a întrebat:

Nu v-ati intrebat vreodata de ce rasa mongoloida are ochii oblici si sint de regula mai mici de statura?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice vietuitoare, in timp, se adapteaza mediului in care traieste, pentru a putea supravietui.Fiind o zona in mare parte cu mult praf fin din cauza nisipurilor din desert, s-au adaptat pentru a putea rezista in acea zona.Numai bine.

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Pe acestia i-a facut Dumnezeu mai la urma si nu ia mai ajuns lutul sa-i faca ca pe noi.

Apache
| Apache a răspuns:

Deoarece s-au adaptat conditiilor in care au trebuit sa habiteze!
In cazul lor ochii oblici au fost o adaptare la mediul desertic pentru ca praful sa nu le intre in ochi!
Iar statura mica le-a fost de folos in timpul vanatorii.
Fiecare,, rasa,, de oameni s-a adaptat diferit in functie de mediu
Negrii inalti in africa, europenii blonzi in nordul europei, Asiaticii pe tot teritoriul asiei ..etc

| Flav a răspuns:

Tu te-ai intrebat vreodata de ce greierul are mustati? De ce animalul are 4 picioare? De ce exista mustele? Daca furnica doarme vreodata?
Eu nu. Si nici la rasa aia a ta de Mowgli nu m-am gandit.

| WhatheWow explică (pentru Flav):

De mic am avut hobby-ul asta de a-mi pune intrebari despre tot ceea ce-i in jurul meu, dar acum i-mi dau seama ca am sarit un domeniu si anume cel al prostiei; cred ca ar trebui sa incep si aici!

| Sentinel a răspuns:

O teorie spune ca exista au existat trei rase de colonizatori ai Pamantului : cei negri, caucazienii si cei galbeni. Ei au dus anumite razboaie etc. Citeste cartea "Profetia de pe Thiaoouba".

| 4b a răspuns:

laughingasa fu gena in partea aiawinking

| WhatheWow explică (pentru 4b):

Nostim si adevarat in acelasi timp dar stim ca fiecare gena are un rol bine determinat. Care ar fi rolul acesteia?

| 4b a răspuns (pentru WhatheWow):

Genele sunt fragmente din ADN si reprezinta unitati fizice si functionale ale ereditatiiwinking ele contin informatia genetica necesara dezvoltarii unui individ...

| WhatheWow explică (pentru 4b):

Nu la gene in general m-am referit ci la aceste gene despre care ar trebui sa dea diferentele de care am intrebat.

| Wøodenpints a răspuns:

Mi-a păsat vreodată de rasa mongoloidă? Din partea mea, pot muri toţi chiar mâine, nu cred că asta mă va afecta cu ceva. Mai mult aer de respirat pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce au ochii oblici? pai, dimineata orez, la pranz orez, seara orez si cand se duc la w.c. strang muschii corpului...winking si sunt mici ca sunt mai multi...

Întrebări similare