Eu m-am saturat de cei care ii baga pe toti in aceiasi oala!
Toti alergam dupa bani?
De unde stii tu asta?
Pai cine alearga dupa bani? Nu as alerga dupa bani daca ar veni ei la mine sau ar pica mincarea si restul din cer...
Poate pentru tine sunt multi, daca ai trai in mizerie, pentru mine banii sunt exact cat am nevoie, desi tie ti s-ar parea o cifra absurda. Dar daca vii remunerat corect pentru eforturile depuse si castigi sume mari de bani, care-i problema? Astea sunt rezultatele cresterii si pregatirii tale ca persoana, doar nu treci prin viata ca rata prin apa, fara sa inveti nimic, fara sa progresezi.
Daca iti rupi carca cu munca si sa fii platit cu niste maruntis, ai fi fericit? In plus, de ce sa te multumesti cu putin daca meriti mai mult?
Cam asta e teoria, nu exista bani multi, exista alt nivel pur si simplu, acel al normalitatii, pe care in Romania nu cred ca-l vom ajunge vreodata.
Banii suficienti in la acel nivel al normalitatii inseamna lipsa de stress, probleme mai putine, mai multa instructie, mai multe vacante, mai multa atentie persoanei, mai multa sanatate, in special mentala.
Pace
AvalohAlyn întreabă: