Nu mă deranjează asta, ci mă deranjează faptul că majoritatea au un caracter infect. Fiecare cu cunoștințele sale. Dacă tipul e un analfabet, nu mă afectează pe mine. Mă afectează felul în care se comportă. alraider a spus-o foarte bine.
Judecand dupa primele doua raspunsuri, ce concluzie am putea trage? Suntem o tara plina de oameni "analfabeti moral", si cu "caractere infecte", iar in acelasi timp suntem tara cu cel mai religios popor din UE, si cel mai incult dpdv stiintific. Oare suntem orbi sa nu vedem legatura?
Daca ar fi sa ma deranjeze si sa ma consume fiecare idiotenie care se intampla pe plaiurile mioritice as ajunge la Balaceanca inainte sa implinesc 40 de ani.
Atat timp cat te inconjori pe internet si in viata reala cu oameni destepti, nu e asa mare problema. uite niste Michio Kaku http://bit.ly/18OrdOI
Îl ştiu pe tip. Dar nu poţi trăi pe internet.
Atunci vezi ca sunt intalniri de grupuri www.asur.ro si in rest in viata eu indepartez oamenii prosti din viata mea. ca altfel imi tulbura degeaba linistea.
Nu poti trai pe internet. dar avand in vedere ca are 25 de miliarde de pagini... cu singuranta e printre cele mai bune locuri pentru a deveni ultra destept.
Am destule persoane ok în anturaj. După o vârstă, cei din jurul tău nu mai sunt puşi de coincidenţă, ci de propria triere. Nu duc lipsă de persoane de calitate. Dar când vin în ţară şi văd că sunt oameni cărora le e frică că le ia Satana Soarele, îmi vine să îi dau cu capul de pereţi. Am rămas în secolul XIII.
Da, azi internetul e la dispoziţia oricui. România are chiar un internet extrem de rapid şi ieftin. Cu toate astea, tendinţa e inversă. Mai mult se învăţa şi se ştia în generaţia mea, aia de a învăţat de pe cărţi. Ce n-aş face cu norocul ăstora de azi... Sunt oameni defecţi, lipsiţi de orice urmă de curiozitate intrinsecă. Caută filme ppoorno şi jocuri tâmpite în loc ca măcar jumătate de oră pe zi să privească lumea, să profite de baza de date uriaşă care e internetul.
Cât despre deşteptăciune... aia ţine de procesor. Degeaba ai hardul de 1 TB dacă mergi pe Pentium II.
Aici cred ca tu gresesti.
Nu generatia ta era mai inteleapta! Ci generatia parintilor tai!
Parintii sunt aceia care te educa.
"Caută filme ppoorno şi jocuri tâmpite în loc ca măcar jumătate de oră pe zi să privească lumea"
Asta e educatia primita de la parinti.
Deci mai bine te-ai intreba, generatia asta sau generatia anterioara este de vina!
Dar in mod sigur e mai presus Gizaz decat o baba retardata din biserica ce da cruci in gol si linge oase de morti. te simti de ai comentat?
Interesul pentru stiinta este unul mic din pacate, consider ca fiecare om ar trebui sa stie macar ce ii aia o eclipsa si de ce se produce, din pacate am auzit persoane zicand sa nu iesi afara in timpul unei eclipse, nu ma intreba de ce..., macar minimul sa stii nu trebuie sa ai habar despre mecanica cuantica.
User252426 întreabă: