| Inferno a întrebat:

Nu vi se pare ca lumea este obsedata de un cuvant din 3 litere si anume sex?
Sunt unii oameni care nu vorbesc decat despre sex.
Voi ce credeti?

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Daaaa,imi vine sa cant"si sexul este viata/si viata-nseamna sex". Cred ca oricit am incerca s-o dam mangleala intr-o moralitate ieftina, sexul ramine esenta vietii.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Cine face, nu prea vorbeste de subiect, ca e mai ocupat cu actiunea decat cu vorba. Asa ca eu cred ca aia care vorbesc numai si exclusiv despre sex, de fapt nu prea fac...

| shadovv a răspuns:

Deschide televizorul si dai pe un post de muzica.

| MâţulMov a răspuns:

Ba da toti sunt super obsedati, acum a devenit o chestie anormala sa fii virgin/a straight face

| Necunoscută a răspuns:

Educaţia sexuală e necesară, atât pentru sexul masculin cât şi pentru cel feminin. Spun asta pentru că prin educarea copiilor încă din gimnaziu, cred că s-ar evita abandonarea bebeluşilor la centre de adopţie, pentru că tot mai multe fete, foarte tinere, acceptă să se culce cu cineva şi nu se protejează, probabil pentru că nu ştiu. uite aşa, poporul se înmulţeşte, fetele devin mai uşuratice, copii fără părinţi, toate-s aiurea.

Obsedaţii sunt obsedaţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva natural de aia existam sa facem sex, citeste teoria evolutiei si ai sa intelegi, traim sa facem sex.sa mancam, sa ne bucuram clipa de clipa de viata

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Daca totul se rezum doar la atat atunci de ce au mai trimes americanii oameni e luna?
Credeau ca luna e din branza si au vrut sa o mananca? Vroiau sa faca sex cu extraterestrii? Vroiau sa doarma pe luna?
De ce a ma inventat omul atat de multe lucruri?
Muzica de ce a mai fost inventata? Ca sa poata dormi oamenii mai bine/
Ar fi absurd sa credem ca atatea inventii au la baza doar mancarea, somnul si sexul.
De la caruta la masina, de la televizoare alb-negru la color, de la bate si maciuci la arme de distrugere n masa, de la homosapiens la Einstein, de la un satelit la o retea de sateliti, de la picturi rupestre la arhitectura... etc. ...etc.
Si evolutionismul spune ca omul este un animal rational. Din ce ai spus tu nu se vede ratiunea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Ai dreptate, eu m-am referit la lucruile importante in viata unui individ din specia lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca as avea o scula de piatra as incerca cu avatarul tau un oral ca tot sta cu gura cascata.are dintii cam mari.dai dintii jos si mai discutam.

| SophieDutchess a răspuns:

Ooo Ba da.Eu nu mai stau in Romania, m-am mutat.si aici unde stau fetele de la 12 ani in sus nu mai sunt virgine.toti din scoala sunt obsedati doar de sex.Lor li se pare anormal cand cineva este inca virgin.Mereu vorbesc tot despre acelasi lucru si sunt foarte interesati de toate chestiile legate de acest lucru.

| AM27 a răspuns:

"Credem" ca trebuie sa ai un echilibru`.Sa nu treci peste extreme prea des.