Am muncit de dimineata sti spun ca e ok.Cum naibii vrei sa le simt cind nu prea am beneficiat de spiritul lor de la virsta de 18 ani? Sa-ti raspunda aia care au stat in perfuzii cu la butelii cu alcool 100%, sa vezi ce ok au fost sarbatorile si anul asta.
Sarbatoriile au legatura stransa cu financiarul familiei. Daca nu se sta bine la acest capitol, atunci "se taie". Si bineinteles si ceilalti membri ai speciei. La noi "se vad sarbatorile dupa reclame Coca Cola" si alte oferte, nu vezi pe nimeni facand cadouri cu adevarat, plus comerciantii de petarde si accesorii. Asadar de bani tine totul.
Sunt surprinsa ca nu sunt singura care crede asta. De cativa ani (vreo 4) nu mai simt spiritul sarbatorilor...
Asa cred si eu. Sarbatorile din 2011 nu mi s-au parut atat de speciale cum erau cu cativa ani inainte. N-a mai simtit nimeni spiritul sarbatorilor.
Asa e acum ele par foarte plictisitoare doar astepti sa treaca si gata si tot asa.Era mai fain inainte.
Ai dreptate!
Sa vada lumea cate sampanii sparg de Rev. Ce daca am inghetat de foame? Voi fi perceput ca cel mai tare din zona
Eu m-am simtit extraordinar acasa, intr-un cadru cat se poate de intim (cel mai intim). N-am lansat artificii in atmosfera, decat la figurat
P.P. Degeaba esti prost, daca nu indeplinesti standardele de fudulie!
DoarEu291 întreabă: