| RAY a întrebat:

Nu mai am motivație rațională de a încerca să slăbesc, cum găsim motivație rațională și emoțională?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Motivatia nu o gasesti, aia e sau nu e de la sine. Daca ajungi sa te intrebi cum, e clar ca nu o ai.
Iar motivatia rationala nu ajuta neaparat, pentru ca nu e sustinuta si de mecanismul psihic mobilizator pentru a face acel lucru.

In primul rand trebuie sa simti ca te va bucura destul acel lucru, deci nu sa o gandesti doar, sa simti.
Apoi in urma la asta apare vointa, motivatia, ambitia si puterea de a putea face asta.

Dar tu nu ai motivatie sa slabesti pentru ca si daca slabesti tot nu te simti psihic mai bine, ca dovada ca ai slabit si dupa aia iar ai pus.
Daca te implinea si bucura destul ca ai slabit, ai fi continuat slabirea.
Iar faptul ca e sanatos sa slabesti nu ajunge, ca tu ai nevoie de o bucurie, nu de faptul ca vei trei 100 ani in loc de 70 dar tot nefericit.
De aia nu te motiveaza aia cu sanatatea.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Consider ca era nevoie de aceste esecuri pentru a invata din ele,acum stiu ca sportul este cel mai important,cat timp faci sport menti greutatea si ca este important sa ai trei mese planificate si sa nu manci haotic,desi uite ca am invatat, iti recomand si tie si tuturor, voi face ceea ce am invatat, sportul iti da viata mann, dietele sunt o prostie

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nici nu conteaza ce, conteaza sa aiba omu motivatia sa slabeasca si sa se mentina, sa il bucure rezultatul cumva.
Ca degeaba face sport cineva daca nu-l bucura.

Dieta este principala in mentinerea greutatii, sportul e si pentru asta dar mai mult asa pentru sanatate in general.
Ca degeaba arzi 600 kcal la sala daca mananci o ciocolata in plus si ai alea 600 inapoi.
Un 4-5 ore pe sapt de sport ajung optim pentru sanatate, dar dieta trebuie sa fie corecta.

Eu am obs ca sportul e baza dar si cele 3 mese planificate din timp
mie mi foame la orele 10, 14, 18

Am si o bicicleta mann

Ai tu kcal care trebuie la mesele alea, altfel era nasol si cu sport.
Sigur ca ajuta si sportul, insa 70 % e dieta in joc.
Ptr ca e mai usor sa reduci din calorii decat sa le arzi prin sport.
Si eu am bicicleta de facut acasa.

De ex eu fara sport ardeam 2300 kcal, cu sport ardeam 3000.
Dar daca mancam 3400 ma ingrasam, asa ca aia e.

Https://www.emag.ro/......D2439MMBM/

am de asta acasa
cred ca bag eu de maine dimineata, fac economie

Merge si asta, dar mai buna e bicla.

13 răspunsuri:
| DonEduardo a răspuns:

Gandeste-te la gagicutele pe care e posibil sa le agati daca slabestihappy

| RAY explică (pentru DonEduardo):

Ma gândesc, dar nu pot trai fără dulciuri

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Treci pe dulciuri dietetice, fără zahar.
Alea nu îngrașă.

| RAY explică (pentru Hammurabi):

Caloric vorbind tot la fel de multe calorii sunt, ce planuri ai azi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respingerea sociala si bullying-ul consider eu ca sunt cele mai bune motivatii. Ale naibi de bune.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si eu, începem in gta 5 si continuam real