| navarre a întrebat:

Numeri31:17,, Acum dar omoraţi pe orice prunc de parte bărbatească si omoraţi pe orice femeie care a cunoscut pe un barbat culcandu-se cu el 31:18,, dar lasaţi in viaţă PENTRU VOI pe toti pruncii de parte femeiască si pe toate fetele care n'au cunoscut impreunarea cu un bărbat.
Acum vin si intreb, chiar se poate crede ca DUMNEZEU adevarat ar fi,, indemnat la asemenea atrocitaţi fara logică? Cum de se poate crede ca DUMNEZEU cu inteligenţa sa inimaginabilă, ar fi putut sa-l indemne pe Moise la asemenea atrocitaţi?
indiferent de motiv! dacă cugetaţi ve-ţi afla răspunsul la intrebarea :de ce au lăsat in viaţă PENTRU EI (adică pentru evrei)pruncii de parte femeiască si fetele virgine! Credeţi că acesta a fost intradevăr un,, ordin" DIVIN? Religiile crestine ne indeamnă să credem ca aceste barbarii au fost,, executate"la ordin Divin!

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Iata si alte versete de un extremism delirant;
Ieremia cap. 15:1, Si mi-a ziz iarasi Domnul "Chiar Moise si Samuel de ar sta in fata mea, sufletul Meu tot nu s-ar indupleca spre poporul acesta. Izgoneste-i de la fata Mea ca sa se duca. 15:2 Iar de-ti vor zice "unde sa ne ducem"? sa le spui: Asa zice Domnul; "cel randuit pentru moarte sa se duca la moarte, cel pentru sabie la sabie, cel pentru foamete la foamete, si cel pentru robie in robie. 15:3 Voi trimite asupra lor patru feluri de pedepse zice Domnul: sabia ca sa-i taie, caini ca sa-i sfasie, pasarile cerului si fiarele campului, ca sa-i piarda. Cap. 19:9 Si-i voi ospata cu carnea fiilor lor si cu carnea fiicelor lor; si va mânca fiecare carnea aproapelui sau, fiind in impresurare si in strâmtorare, când ii vor strâmtora vrasmasi lor. Cum poti justifica rational aceste cruzimi delirante scrise intr-o carte care se vrea "cartea cartilor" si culmea paradoxului mai juram si pe ea in fata instantelor de judecata ca o creditare in a spune adevarul.

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Navarre, navarre, turma mea are 5 membri cu mine. a ta cati are? si comportamentul lor este independinte de vointa mea sau a lui Dumnezeu. dar avem cei 7 ani deacasa. tu de cati ani ai fost dat la camin, gradinita, scoala? ma baiete, daca esti baiat, Dumnezeu nu are nevoie nici de sustinerea mea, nici de acuzele tale.este foarte ocupat, si cu noi are rabdare, ca rabdarea e o virtute.numa ca, magandesc mai navarre.la o profesoara, care a suferit mult in trei ani cu o clasa de elevi fitosi, copii de bani gata, destepti nevoie marte si smecheri de nu se putea. dar au ajuns in clasa a 12-a.venea bacul. vrei sa stii mai departe? adica vreau sa spun ca dupa relatia cauza-efect, o scadenta este oricand si pentru orice. uite, hombre a dat niste exemple, exemplare, dar asa cum le-a inteles el.omeneste.pacat, fiindca erau niste exemple exemplare BUNE.mare pacat. de risipa a unor diamante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Anonimul filosof,
Ma faci de ras, nene! De-aia te-ai tras in piept cu Kierkegaard si Nietzsche ca sa vii aici si sa spui ca filosofia de balta e la baza existentialismului? Intoarce-te la sapat, ca nu esti pregatit sa-l calaresti pe Sartre! Da, Sartre, magarusul meu... big grin