| AvalohAlyn a întrebat:

NutritionFacts
Nu știe nimeni cunoscutul site de referință în știință nutriției?
Doream sa îmi spuneți daca voi aveți încredere în el și de ce da, de ce nu?

10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu. Greger este un impostor. Ideea lui ca trebuie sa fii ierbivor pentru a avea o nutritie corecta este impostura.

| AvalohAlyn explică (pentru doctorandus):

Tie cine nu îți convine sau nu îți place, îl faci impostor.Omul explica niste chestii interesante in cărțile sale și bazate pe studii științifice, pe dovezi, pe sute de studii și dovezi științifice, la fel și pe site.dar ma rog am observat că tu numesti pe toți impostori care nu gândesc ca tine sau au alta opinie.De Dr.Greger nu și ce să zici,că vine cu studii științifice
Apropo, Dr. Daniel Amen(cel mai popular psihiatru al Americii cum e in opinia ta?

| doctorandus a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Nu vorbesc asa de "cine nu-mi place". Vorbesc dupa criterii stiintifice.

https://quackwatch.org/research-projects/amen/

https://www.quora.com/Is-Dr-Michael-Greger-a-conman

In 2012, The Washington Post Magazine ran a cover story titled "Daniel Amen is the most popular psychiatrist in America. To most researchers and scientists, that's-a very bad thing."

You may think that it is 'broad-minded' and shows 'greater understanding' to have lower standards of reasoning, but real scientists do not.

| AvalohAlyn explică (pentru doctorandus):

Ai găsit ceva și la Dr. Daniel Amen

Ești incredibillaughing

Astia sunt vedete, dar stiinta lor e gaunoasa. Sunt mai degraba escroci.

| relian a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Omu a luat-o razna de tot laughing chiar si astia de aici spune asa,a uitat si de medicina si de toate e deja dus in lumea lui laughing Dar de fapt omu initial n-a fost doctor,a fost agricultor,aia a facut prima data facultatea de agricultura,dupa a vazut el ca nu iese malai s-a bagat pe alte basme,apoi s-a dus si-a facut medicina dar asta generalista,nu te gandii ca e mare scula de doctor,este sau era bagator de sama laughing apoi vazand ca nici nu doctoria nu ies gologan a studiat piata si a vazut cas naivi f multi care pun botu numa la vegetale,si cum prima lui scoala a fost agricultura s-a intors omu la iarba laughing
Ailantii mari scule de doctori stau si scriu carti,ca de meserie nu se pricep laughing ce naiba soro,tu nu poti gandi,un doctor f bun in meseria lui are timp sa mai scrie si carti?
Ce vorbim aici SF-uri sau ce anume? Deci vorba omului este un impostor, sau mai bine zis unu care face malai, daca ii merge si are clienti bv lui, o face legal ca de altfel si aia cei mai populari scriitori, pai aia mai se pot numi doctori, daca se ocupa cu scrisu de carti laughing

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Am citit cartea lui "Cum sa nu mori" si sunt de acord cu tot ce scrie. Pe site-ul menționat nu am cum sa intru pentru ca nu îmi traduce telefonul. Si sunt de acord pentru ca sunt vegetariana total, nu mănânc carne de 24 de ani si nu mănânc lapte si oua de 14 ani. Este cea mai buna dieta pentru mine si cred ca ce a spus Dumnezeu in Geneza este adevărat.