De cele mai multe ori "batranetea" e mana in mana cu experienta de viata si intelepciunea. Poate de fapt asta se urmareste pentru buna impresie din partea celor din jur.Probabil sunt mai multi factori (temeri, neajunsuri sufletesti) care duc la o asemenea transformare voita.
Acesta este un citat, nu? Dar tu ai inteles gresit ce era de inteles. Sau poate asta este parerea autorului si nu e general valabila.
In primul rind treaba cu "logica inimii" nu e corecta. Daca tine de inima nu se poate numi logica.
Femeile cerebrale nu devin respingatoare, ci poate mai suspicioase. Cintaresc mai mult lucrurile si se lasa duse de val mai greu. Efectele le resimt ele insele, nu cei din jur.
Nu sunt deloc de acord cu citatul, indiferent cui apartine el! E un punct de vedere personal si nu il pot aplica decat propriei persoane! Nu am studiat fenomenul, nu il neg, insa in ceea ce ma priveste, "acea expansiune sufleteasca si insasi comunicativitatea " care tind sa lipseasca, mie imi sunt straine! Nu e o fuga de batranete, pentru ca stiu ca si la saizeci de ani, vorba unei prietene, o sa sar coarda...metaforic, dar si la modul propriu!
In plus...sunt nemuritoare! :-P
Nu este citat. E pus in ghilimele pentru ca exista posibilitatea sa mai fi spus si altcineva ceva asemanator atita timp cit cea ce citim se stocheaza in creer si cum tot de acolo vin gindurile... Iar logica inimii nu m-am referit la un sentiment anume ci mai degraba la modul de cum este acceptata perpetuarea lor la o anumita virsta mai tinara
Dmonik si eu sint nemuritor, doar ai vazut la avatar cu cine ai aface, deci aia 69 sint ani in Romania, nu vorbesc de ceilalti 487 de dinaintea lor
Hirciog ce arte martiale, nu ma da de gol... in fine daca ai facut-o da... eu le-am inventat sa se apere amaritii aia de oamenii rai
Foarte bine @harciog, acum ai pus paie pe foc.Si asa se lauda femeile in ziua de azi ca sunt mai ¨dezvoltate¨cu 2 ani inaintea noastra.
Caz concret, o ...sa-i zic pustoaica, ca sa fiu elegant,(ca si asa am facut-o ca pe draq) de 13 ani si-a inceput viata sexuala.ca cica e dezvoltatá.
In fine, referitor la ce ai zis tu, sunt fifthy fifthy.pentru ca stiu femei de 30 de ani care se comporta mai rau ca niste copilasi de 3, deci logica inimi si ratiunea au ramas aceleasi. Ea nu face parte din femei cerebrale. dar cu comunicarea sta destul de bine...Si se mentine destul de ¨tanara¨ la toate nivelurile.
Eu vorbeam despre un topic de ieri http://www.tpu.ro/......tata-oare/ daca vrei sa fii rautacios la un raspuns destul de serios.Viata mea sexuala nu prea am discutat-o pe siteul asta:Ultima parte din raspunsul tau nu o inteleg.