Daca in procesul de fabricatie apar produse de provenienta umana atunci produsul final este un om. Daca produsul clonarii este rezultatul unor altfel de produse (viziune S. F.) atunci produsul este un obiect. Se poate vorbi despre clonare doar in varianta 2; restul sunt doar manipulari genetice umane.
Cred ca este 2 in 1.si un lucru si o fiinta, ca si doua pahare identice se pot considera ¨clone¨.si oricum o clona nu cred ca este 100% copia identica a celui clonat. Ceva ii lipseste.
BRO, prin intrebarea ta cazi singur in capacaná. e ca si cum ai recunoaste ca exista suflet. tu fiind ¨necredincios ¨
BRO, mai mult sau mai putin.
Harciog, dar despre asta e vorba.ca la crearea unei clone se presupune ca s-a dat si suflet. exact ce spunea BRO
Am spus si o mai spun ca o clona chiar daca este rezultatul experimentelor noastre dar are viata la fel ca orice "fiinta"si deci este o entitate chiar daca are aceleasi caracteristici genealogice cu oricare dintre noi.Ptr mine daca ar fi sa aleg intre moartea mea care s-ar impune si moartea clonei sub forma unui transplant a unui organ important n-as considera clona un "lucru"ci as adopta terminarea mea ca individ...