Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

O clona a unui om este o fiinta sau un lucru? De ce?

12 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Daca in procesul de fabricatie apar produse de provenienta umana atunci produsul final este un om. Daca produsul clonarii este rezultatul unor altfel de produse (viziune S. F.) atunci produsul este un obiect. Se poate vorbi despre clonare doar in varianta 2; restul sunt doar manipulari genetice umane.

nony
| nony a răspuns:

Cred ca este 2 in 1.si un lucru si o fiinta, ca si doua pahare identice se pot considera ¨clone¨.si oricum o clona nu cred ca este 100% copia identica a celui clonat. Ceva ii lipseste.
BRO, prin intrebarea ta cazi singur in capacaná. e ca si cum ai recunoaste ca exista suflet. tu fiind ¨necredincios ¨winking

nony
| nony a răspuns:

Dar religiosi nu sunt de acord cu clonele ..sunt lucrarea diavolului big grin

nony
| nony a răspuns:

BRO, mai mult sau mai putin.
Harciog, dar despre asta e vorba.ca la crearea unei clone se presupune ca s-a dat si suflet. exact ce spunea BRO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o fiinta, chiar daca este o copie identica a originalului. De ce? Din acelasi motiv pentru care si originalul este o fiinta. Acum religiosilor li se poate pune intrebarea, de unde are clona suflet, s-a clonat si sufletul originalului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa raspund, insa ma gandesc ca-mi omor neuronul degeaba! Astept sa vad daca iti refuza intrebarea si apoi...ne mai vedem! Iti sugerezi sa schimbi categoria, aci te vede imediat, mai ascunde-te si tu pe la Dragoste&sex!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa creeze o clona, nu cunosc procedeul, dar garantat preia celule vii de la o fiinta => e o fiinta...
Vai, ce chef sa dau un raspuns anapoda am!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu Nony, nu ai citit atent, am spus "religiosilor li se poate pune intrebarea" tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am spus si o mai spun ca o clona chiar daca este rezultatul experimentelor noastre dar are viata la fel ca orice "fiinta"si deci este o entitate chiar daca are aceleasi caracteristici genealogice cu oricare dintre noi.Ptr mine daca ar fi sa aleg intre moartea mea care s-ar impune si moartea clonei sub forma unui transplant a unui organ important n-as considera clona un "lucru"ci as adopta terminarea mea ca individ...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice fiinta
Adica e creat dupa un om... fiitza viethinking
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O completare la ce a spus Nony ca,,,,, religiosii nu sint de acord pentru ca ar fi lucrarea diavolului. Ei bine sint religios si sint foarte de acord atita timp cit sufletul nu este in puterea oamenilor sa-l dea dar nici nu vreau cu nici un pret sa fiu ala care -l ia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nony de aici tragem concluzia ca religiosii considera ca noi sintem ghiavolii laughing

Întrebări similare