19 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

De fapt, riscul care e in mod normal de circa 4-5% il creste la 5-6%.

| RAY explică (pentru doctorandus):

Acolo scrie ca il duce cu 19% de fiecare data cand manci 50 de grame de carne, cancer de colon.

| doctorandus a răspuns (pentru RAY):

De fapt cresterea este de 20-25% daca mananci mereu astfel de carne. 4+25%=5. 5+20%=6. Deci creste de la 4-5 procente la 5-6 procente (in mod absolut, deci la nivelul intregii populatii) si riscul sporeste cu 20-25% (in mod relativ, deci riscul nou raportat la riscul obisnuit).

Desi sa evitam carnea ca dam in cancer?

In primul rand nu este vorba despre orice fel de carne, in al doilea rand este vorba de a creste usor riscul daca mananci zi de zi si an de an carne rosie din belsug.

2 snitele de porc pe zi e grav?

Timp de 50-60 de ani iti sporeste riscul cu 20-25%.

Eu vreau doar pana dau 27 de kg jos atat atat, hai sa spunem un an

Inca o data: e vorba de cantitatea de carne rosie comparativ cu cantitatea de alte alimente, e vorba daca mananci asta in fiecare zi timp de 50-60 de ani.

| Hammurabi a răspuns:

Aceste javre nu sunt altceva decat cozile de topor ale BigPharma. Cand apare un articol de genul asta poti fi convins ca ceea ce scrie e exact invers. Ce interes are marea industrie farmaceutica sa ajute omenirea sa invinga cancerul? Ar renunta la miliardele de dolari profit? Nicidecum.
De ce nu se mediatizeaza informatia ca uleiul de cannabis vindeca 95% din formele de cancer? Clinica din Canada si cea din Mexic a lui Rick Simpson a ajuns la zeci de mii de cazuri rezolvate pana l-au bagat la parnaie ca le deranja interesele.
https://www.youtube.com/watch?v=hmYNLNF7NBw

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Ia ghici, bunicii mei au murit amandoi la 90 si ceva de ani si niciodata nu le-a lipsit porcul de Craciun si mancarurile cu carne de porc. Si n-au avut niciunul cancer. Nu carnea provoaca cancer ci chimicalele care le baga industria in produsele din carne.

| RAY explică (pentru Hammurabi):

De acord man, si ei recunosc asta, mezelurile trebuie evitate si carnea procesata

| relian a răspuns (pentru Hammurabi):

Asa si de unde stii tu ca la ce te uiti pe Youtube nu-i coada de topor? Deci aia is coada de topr dara aia de pe Youtube sau mai stiu eu ce alte clinici nu-s cozi sau cum? De ce pe unia ii crezi si pe alti nu? Pe ce te bazezi cand spui ca unia is asa,altii is altfel? Ai ceva dovezi? Eu pun pariu pe ce vrei tu ca nu s-a vindecat nimeni de cancer folosind canabis, absolut nimeni. Vorbim aici de cancer maligne nu de beginine care sunt tratabile.Ce vreaun sa spun este ca esti naiv si ajungi usor usor sa fii indroctinat de o latura, deci deja faci jocu unora care de fapt is tot coada de topor laughing Daca se vindeca careva cu ulei de canabis ce crezi tu ar fi fost f bine, dara lucrurile nu-s deloc asa cum le crezi tu. Sper ca nu te superi dar sunt tari unde canabis este legal, deci legal la magazine si nu am vazut nici o persoana vindecata ca a folosit canabis sub orice forma. Locuiesc intr-o tara unde canabis este legal, il poti cumpara.De ce nu se mediatizeaza informatia crezuta de tine? Pt ca nu-i adevarat nimic, pentru ca atunci cand dai sperante false oamenilor poti crea isterie in masa, poti ajunge la razboi civil sau cine mai stie ce.Cum adica sa vii ca reprezentant legal al unei tari sa spui uleiul de canabis vindeca canceru? Cred ca nu-ti dai seama ce spui.Ala ce arati tu doctoru din canda e clinica lui si omu is face reclama,sau altii ii fac habar nu am,dar atat timp cat ai o afacere,pentru ca clinica aia face bani sa nu crezi ca ala face ceva pentru oameni sau moca,deci ala isi face reclama atat si nimic mai mult. Apoi cei care vin sa dea marturii ca sau vindecat de mai stiu eu ce cancer aia is platiti,ori habar n-au ce au avut,ori habar n-au nimic despre cancer, au avut probabil un cancer tratabil, care se putea rezolva prin cai obisnuite, dara acel doctor coada de topor, pentru mine asta este ala din canada coada de topor minte lumea sa faca bani. Daca ai cancer malign ii pui cruce frate aia e tot the end, nu mai are nici dze ceti face.nu mai bateti campii aiurea, nu mai fiti asa naivi. Unia is coada de topor ca fac milioane, altii ca fac mai putin nu-s coada de topor, frumos n-am ce zice.Eu mai degraba apreciz pe aia ce zici tu cas coada de topor, cel putin aia nu vin sa zica ca medicamentele lor trateaza cancerul, ei spun cal incetineste, ei spun ca incearca si asa mai departe, iar omu spera si cumpara medicamente, deci nu ti-a bagat nimeni pe gat vreun medicament.Pe cand ala care vine si spune gata te vindec eu cu canabis ala deja tia luat banu, la revedere, banii aia nu-i mai vezi inapoi nicicum si nici vindecat nu vei fi.Deci care e coada de topor? Si daca rezolvi canceru tu crezi gata companiile farmaceutice is falimentare, nu mai e nevoie de medicamente sau ce anume ai vrut sa spui cu interesu ala? Canceru nu-i singura boala a umanitatii, asa ca eu zic sa nu mai dam cu presupusu aiurea sa ne aflam in treaba.

| Hammurabi a răspuns (pentru relian):

Mai citește și tu înainte să te înfurii atât de tare. Da, cannabisul e legal in multe tari, deci accesul e facil la prețuri modice. Cine face bani cu asta? Clinicile de care am vorbit sunt gratuite (nu vorbesc de cheltuieli administrative, cazare etc) sunt organizate ca niste tabere unde cei care au nevoie vin sa se trateze cheltuind f putin.
In fine, n-am chef sa te conving pe tine. Intâi documentează-te și apoi poți să te revolți. Dacă tu compari industria farmaceutică care câștigă miliarde din citostatice și alte rahaturi cu o cură care nu costă mai nimic... nu mai am comentarii.
Da, s-au vindecat mii, de-asta nu se mediatizează iar informațiile despre acest lucru sunt denigrate. E un mare pericol pentru banii lor, plus faptul că oculta mondială n-are nici un interes să reducă mortalitatea pe planeta asta.
Nu știu care din noi doi e naivul.
https://burebista2012.blogspot.ro/......l-din.html
https://www.dzr.org.ro/......ancerului/
http://suntsanatos.ro/......-3396.html
http://stirileprotv.ro/......juana.html
http://jurnalul.ro/stiri/externe/ulei-de-canabis-moarte-copil-683812.html
https://www.efemeride.ro/......-tratament

După mintea ta, cine ar face reclamă aiurea la așa ceva și de ce? Nu-ți vinde nimeni nimic. Acolo unde e legal, cultivi planta in gradină și nu te costă nimic. Aici unde nu e legal, faci o excursie.

Man cred ca e mai bine sa ne vedem de treaba, fiecare cu cel doare.Tu imi arati linkuri cu rahaturi pe care le crezi.F bine crezi ce vrei, eu nu cred pe nimeni, o sa cred atunci cand am vazut. Iara unde sunt eu canabis orice homless is poate permite, asa ca lasa-ma cu vrajeala asta.Eu nu ma infurii voiam doara sa arat cat de naivi is unia, sau majoritatea.Sau vindecat mii de oameni de cancer, i-ai vazut tu persoanl, ai stiut tu personal ca inainte aveau cancer si dupa nu mai aveau sau cum? Deci doara crezi ce spun unia pe net corect? Ok numa bine dai inainte cai dai bine.No mai face pe desteptu si pe ala maturu pe aici ca esti departe. Daca o mai bagi si pe aia cu oculta ma lamurii deja cat de naiv esti.Bafta

Cand afirmi ceva ar fi cazul sa verifici mai intai cum sta treaba, asta asa sa nu cazi in ridicol.In cazul de fata este vorba despre cancer malign.Ca urmare trebuie sa stii ce este ala un cancer care este cauza ca apoi sa stii daca poti si cu ce poti trata sau inlatura.In cazul asta este cum am spus eu pui cruce frate, daca stii cei ala cancer, iar daca nu stii si de ex folosesti aghiazama pentru purici si tu ai probleme interne e clara, normal ca ajungi sa crezi balariile de pe net alea alora care se dau loviti cas mai saraci ca ei taxeaza mai putin.Singurul mod dea incetini un cancer este sa bombardezi locu ala intruna cu chimicale ori radiatii, pentru ca cancerul nu e o rama sa-l dai cu ulei sau sa-i faci frectie laughing Asa ca idee cei face canabisu la un cancer? Daca sustii ca trateaza ar trebuie sa stii si cum nu? Dara ar fi trebuie sa te intreb cei ala un cancer mai intai, asta sa nu discutam asa aiurea, tu crezand ca canceru este ceva en paduchi si dai cu ulei in ideea ca poate nu leor place la aia uleiu laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru relian):

Nu încearcă nimeni să te convingă pe tine. Nu te mai agita.
Cei care știu, înțeleg ce-am spus. Documentează-te, e netul plin.

Nu ma agit deloc, mor cand vad ca pro...tia umbla calare pe net, morrrrrr laughing Nui de mirare ca tara aia merge cum merge, merge asa ca aia is oamenii care traiesc in ea.Omu sfinteste locu vorba aia.