| Martanul a întrebat:

O fi prostia o boala? Incurabila sau nu? Isi are radacinile in nestiinta? Argumentati!

12 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Prostia este incurabila prin faptul ca inteligenta, ca si cantitate, este constanta intr-un anume spatiu in care populatia este in continua crestere laughing

| viatadecacatt a răspuns:

Cateodata se poate remedia, dar in putine cazuri.
Oamenii care nu stiu un anumit lucru nu pot fi numiti prosti! Nimeni nu a fost nascut invatat. o sa invete lucrul respectiv.

| KpE a răspuns:

Prostia... chiar este o boala! Cunosc multe persoane care provin din familii bune, cu facultati etc. Si au niste copii de te inchini dupa ce rostesc 2 cuvinte happy " nestiinta"? sa fim seriosi sunt multi cu 2 facultati care sunt prosti de dau in gropi! Orcat te'ar educa cineva. daca esti prost prost ramai happy Cum ar fi sa stai de vorba cu unul care are 2 clase si sa te molipsesti de la el cu prostie? Mai e si chestia aia ca, copii fac prostii din cauza anturajului happy daca "copilul mamii" este destul de destept isi alege un anturaj bun. in fine nu prea am timp sa scriu acum tongue oricum interesanta intrebarea!

| Nebuneală a răspuns:

Stiu decat ca daca ai luat boala asta numita " prostie ". Nu are niciun remediulaughing

| GyeBaek a răspuns:

Nu e oboala e un obicei

| georgesur a răspuns:

@KpE,". daca esti prost prost ramai, 2 cuvinte, 2clase, 2facultati,
orcat, oricum"...esti in groapa!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu cred ca e neaparat o boala, eu mi-o traduc ca pe o lipsa a inteligentei emotionale, nu a celei academice.
Cunosc oameni care au serioase probleme cu gramatica si idei stralucite, care ii ajuta sa treca usor prin viata, dupa cum cunosc persoane cu Facultati si Mastere care nu inteleg poanta unui banc.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

P. P- Boala nu e, dar orice o fi e incurabila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca inca n-ai auzit de relativitatea ei inseamna ca esti primul exemplu din intrebare.

| as0ter a răspuns:

Prostia se poate remedia. Un om prost e un om care stie putine, acela este inchis la minte, refuza sa primeasca ajutor si in sinea lui ii este teama. Un om asa zis prost se poate schimba cat ai bate din palme, dar aici intervine supremul test : trebuie sa vrea happy - ii lasam laoparte pe cei bolnavi psihic, dar si ei dacasunt ajutati pot apuca zile mai bune-

| kiki a răspuns:

Nu neaparat.Deobicei rautatea este prostie si se manifesta ca atare.Aunci putem spune ca prostia este de doua feluri.Prostie voita prin care individul refuza orice forma de civilizatie, datorita complexelor si lipsei de caracter.Si prostie din lipsa unei culturi generale.Care si asta este o chestie relativa.Adica sunt persoane foarte inteligente dar fara prea multa cultura generala.Si de ce? nu se stie sunt mai multe motive. Poate nu a avut posibilitatea sa aiba acces la informatie, ceea ce intr-adevar in ziua de azi mai greu de crezut. dar sa ne gandim la cati copii saraci cu potential nu au acces la educatie! o gramada.Pana la urma este cam greu sa vorbim si sa definim prostia. Ceea ce nu tolerez eu este lipsa bunului simt, lipsa de respect, si este o vorba-prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.cine se simte putin mai la un alt nivel (scazut evident)ar trebui sa taca din gura, sa deschida urechile, ochii sa isi largeasca orizontul, sa accepte in jurul sau persoane de la care sa aiba ce sa invete, sa nu faca pe desteptul si sa isi bata joc atunci cand cineva ii spune un lucru folositor si frumos.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Da! incurabile dupa vorma " daca prostia ar durea romanii nuami in spital ar sta!" e o boala care nu doare.decat atucni cand esti asa de prost ca alunezi pe ghiata (in mijlocul verii, pe plaja) si cazi in c*r pe un crab. Nu cred ca are prea mare legatura cu stiinta deci cu nestiinta s-ar putea thinking WTF? in fine faza e ca atunci cand te imblonavesti de prostie.scapi greu de ea! E un virus contagios! aSi nu exista leac~!

Întrebări similare