Nu, realitatea nu este cruda, ea e cea care este, problema este ca noi gandim si visam contrariu ei.
Realitatea e cruda doar pentru cei mai necopti dintre noi; daca procesul "coacerii" experienta inseamna...Pentru omul ce a adunat intelepciune realitatea nu e nici cruda, nici binevoitoare.E realitate.
Nu stiu sa-ti raspund, dar stiu ca cele mai mari nefericiri se intampla din cauza raportarii gresite la lume, din cauza lui "am crezut ca si n-a fost asa". Normal ca in permananta exista ceva de invatat, important este sa invatam sa ne raportam corect, nu sa blamam. Adica cum zice @Hombre, dar altfel spus...
De cele mai multe ori realitatea e cruda, trebuie sa te adaptezi si sa o pui pe gratar.
Da,unii dintre noi avem falsa impresie ca le stim pe toate,ca am trait intens si ca ne-am maturizat suficient. Avem impresia ca nimic nu ne mai poate speria,ca nimic nu ne mai poate uimi, ca adevarul nu ne mai doare, ca suntem ''caliti'', ca realitatea nu e cruda...pana intr-o zi...
Ne credem prea copti inainte oameni traiau in niste coditii mizere, controlati si nu mai plageau erau fericiti in felul lor
Realitatea nu e cruda si nici oamenii nu sunt prea copti. Exista un echilibru in dezordine intre aceste doua concepte.
Realitatea nu e cruda, e asa cum e si nu avem puterea de a o schimba decat prin gand si perceptie.Noi suntem copti atat cat ne permite natura noastra sau realitatea daca vrei.
Copti pe dracu,daca plagiem pe unul si pe altul sau redam citate de titi-kaka ne-am luat-o in cap,suntem dati dracu, nu nenica, trebuie sa infruntam ceea ce pune Dumnezeu in fata noastra nu sa visam la cai verzi pe pereti si potcoave schioape
chiftelutacrocanta întreabă:
anonim_4396 întreabă: