| RAY a întrebat:

O gândire realistica înseamna o înclinare a gândiri mai mult spre o gândire pozitiva sau negativa a vieți în general?

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

O gândire realistă se referă în a adapta gândirea raportată la situație.(adică nu poți spune că o gândire pozitivă sau negativă e realistă)

| Freya1 a răspuns:

Gandire realista adica aproape de realitate.Te gandesti la lucruri care sunt reale si de realizat nu basme si sf.

Răspuns utilizator avertizat
| Mclaren12 a răspuns:

Lumea asta este un loc negativ din multe puncte de vedere. Astia care sunt prea pozitivi ori sunt prea indoctrinati ca dupa mintea lor nu conteaza daca viata este grea ca oricum vine zeul evreilor si le salveaza sufletele, ori au o viata ferita de griji si de dezastrele care se intampla in alte locuri.
Dar eu cred ca o gandire realista ar trebui sa fie o imbinare intre cele 2, poti sa gandesti negativ fata de lumea de rahat pe care au creat-o evreii si poti in acelasi timp sa gandesti pozitiv fata de tine insuti daca esti constient ca poti infrunta realitatea cu toate greutatile ei.

| RAY explică (pentru Mclaren12):

Frumos spus.

| ShaOfHatred a răspuns:

Pai cum spun eu: "Nu sunt rea, sunt realista"
Si eu consider ca "Viata nu e roz doar daca imbraci haine de tarfa"
Deci nu stiu ce sa zic.Presupun ca vezi partea goala a paharului daca esti o persoana realista.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa existe un echilibru intre cele doua. Pozitivitatea/negativitatea in exces nu sunt compatibile cu o gandire realista, din moment ce viata are si bune si rele.