| wefweiofhewgewiopgjewogwe a întrebat:

O inimă plină de dragoste reprezintă adevărata înţelepciune tu cât de înţelept eşti?

9 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

O inima curata, plina de dragoste, este tot ce-mi doresc din partea lui Dumnezeu. Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creeaza cele mai mari valori morale. - A. S. Makarenko

| Malphas a răspuns:

Destul cât să nu cumpăr banane de la tine!

| Hăgiul a răspuns:

Intelepciunea e o planta, iar dragostea e doar apa care o hraneste. In schimb, mai are nevoie de multe alte elemente pentru a ajunge ceea ce trebuie.
Eu sunt indeajuns de intelept ca sa-mi dau seama ca nu stiu ce-i aia intelepciune.

| bamse a răspuns:

Dragostea e mai presus de om, e un dar divin. De aceea ii vine greu omului sa defineasca dragostea. Majoritatea definitiilor denumesc doar parti ale dragostei, asa de mare e dragostea. Cele mai bune definitii date dragostei arata cum se manifesta dragostea si cum putem recunoaste oamenii care o poseda. Spre exemplu dragostea nu se mandreste, nu cauta ale sale, nu este egoista, iarta, etc etc.

Daca dragostea este criteriul dupa care vrei sa masori tu intelepciunea la topicul asta, atunci eu bamse recunoasc ca sunt cam prostanac!

| PetreConstanta a răspuns:

Intotdeauna este cineva mai intelept ca tine Totul este sa iei aminte

| DomnisoaraLove a răspuns:

Nu ma pot caracteriza eu imi place sa -si spuna altii daca sunt inteleapta sau nu.Am ccalitati, am si defecte dar ii las pe altii sa ma laude sau sa ma critice(sunt modesta chiar si cand ma pot lauda)Daca inima ta e plina de dragoste cu siguranta esti si intelept Daca nu ti-a spus nimeni pana acum sigur iti va spune. Oamenii care nu-ti apreciaza calitatilee si intelepciune inseamna ca ei nu le au intr-o zi persoana iubita isi va da seama de intelepciunea si dargostea din inima ta!kiss

| zeeeeeex a răspuns:

Cand e vorba de dragoste nimeni nu e intelept. Nu dai dovada de prea multa intelepciune atunci cand o ierti dupa ce te-a inselat sau dupa ce te-a mintit unde a mers cu cateva seri in urma cu prietenele (exemple aleatoare). In Dragoste nu exista intelepciune, ci intelegere.
Intelepciunea mea a fost furata pana acum de una sau alta, daca dupa cum spui tu e echivalenta cu dragostea, dar nu in totalitate ca apoi m-as jigni singur. Am cat imi trebuie si o pun la bataie pentru cine trebuie.

| Troll a răspuns:

Intelepciunea nu are legatura cu dragostea. Pentru a fi un jeniu nu este nevoie sa iubesti.

De fapt majoritatea oaemnilor intlepti au murit de singuratate pentru ca nu au avut timp de asa ceva find prea intelepti si obsedati de ceea ce faceau.

Eu nu este intelept.

Eu este trol laughing

| perro12 a răspuns:

Dragostea nu reprezinta intelepciunea, ea doar te distrage si iti influenteaza decizile intr-un mod rau sau bun, de la caz la caz.Deci eu luand in considerare parerea ta si presupunand ca este adevarata, nu sunt asa intelept.

HF