Mda.
Sporii şi animalele primitive (rotifere şi tardigrade) supravieţuiesc la temperaturi apropiate de zero absolut, adică la aproximativ — 273°C. Chiar asemenea organisme superior organizate ca insectele, ouăle şi pupele lor, pot suporta o răcire apreciabilă. În zonele nordice multe din ele iernează neadăpostite, suportînd geruri de — 30 pînă la —50°, iar în condiţii de laborator ele au rezistat la temperaturi de —80 pînă la —250°.
sursa: http://www.selene.ro/articole/termoreglarea
temperatura la suprafata a lui pluto e de aprox 33-55 K (sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Pluton )
nu sunt experta la fizica, dar zero absolut nu stiam ca e 0 K, ci 273, 15 K.
daca vrei sa corectezi pe cineva, informeaza-te prima data.
Studiile unor cersetori faimosi, arata ca universul e infinit! e plin netul de dovezi video, toate facaturi.
Buna.
eu una cred ca exista extraterestrii.nu iti pot aduce argumente 100% sigure.dar,extraterestru nu inseamna neaparat omuleti verzi. si celulele,organismele microscopice care nu provin de pe Pamant sunt numite extraterestre, nu? universul este infinit, si este posibil ca pe o alta planeta sa existe conditii asemanatoare cu cele de pe pamant.si pe paman se gasesc organisme care rezista de la +70 grade C pana la -250 grade C.
eu una cred ca este posibil (chiar probabil) sa existe „extraterestrii".
Auzi scuza-ma ca te intreb. poate te supar sau te deranjez. dar tu stii ce inseamna 0 K? mai pe inteles. 0 absolut? frate la temperatura de -273.15 grade ingheata absolut orice molecula, atom. asta ar insemna ca se opreste timpul, aceasta temperatura nu exista nicaieri in univers! iar tu spui ca pe pamant se gasesc org. care rezista la -250 grade. Tu spui ce gandesti, sau gandesti ce spui?
Mersi
N-ai pentru ce
Da. 0 absolut e de -273.000 ) bravo ba desteptilor temperatu la care ORICE particula de orice fel ingheata e de -273.15 GRADE deci asta ar insemna sa stea timpu pe loc! pur si simplu ingheata tot! dar daca tu zici ca temperatura de pe pluto e de -33.000-55.000 si dracu iti da funda. nu va pot contrazice inapti
Mda.
Sporii şi animalele primitive (rotifere şi tardigrade) supravieţuiesc la temperaturi apropiate de zero absolut, adică la aproximativ — 273°C. Chiar asemenea organisme superior organizate ca insectele, ouăle şi pupele lor, pot suporta o răcire apreciabilă. În zonele nordice multe din ele iernează neadăpostite, suportînd geruri de — 30 pînă la —50°, iar în condiţii de laborator ele au rezistat la temperaturi de —80 pînă la —250°.
sursa: http://www.selene.ro/articole/termoreglarea
temperatura la suprafata a lui pluto e de aprox 33-55 K (sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Pluton )
nu sunt experta la fizica, dar zero absolut nu stiam ca e 0 K, ci 273, 15 K.
daca vrei sa corectezi pe cineva, informeaza-te prima data.
Tinand cont ca Universul este infinit, posibilitatea ca o alta forma de viata sa existe in Univers, este si ea de asemenea infinita.De aici, rezulta ca exista si alte forme de viata(extraterestre) in afara de noi
Doar printr-un simplu calcul de probabilitati,ce nu presupune logica,ci doar matematica, putem sa ne dam seama ca Universul e prea mare, ca sa fim singura forma de viata asa-zis inteligenta din tot Universul.Trebuie sa fie viata pe cel putin o alta planeta, nu doar Pamantul se poate afla in situatia de planeta sustenabila pentru viata.
Vrei sa-ti dovedim? Un singur cuvant am de spus.Roswell!
P.S.: Matale imi pari cam cocalar, si nu ma indoiesc ca si esti.
Ai idee cât de lat e sistemul nostru solar? Ca să nu zic galaxia noastră sau universul.
Universul este extrem de mare.Cate planete si galaxy sunt este imposibil sa nu existe extraterestrii.Si cand spun extraterestru nu ma refer la omuletul verde. Daca pe Terra s-a dezvoltat viata, de ce nu s-ar dezvolta si pe alte planete? Numai un tampit care se crede superior celorlalet vietati pentru ca e om ar putea spune asta.Ok, suntem superior dar nu la asta ma refer...
Buna! eu sunt ateu si iti raspund tie punandu'ti o intrebare. nu crezi ca ar fi o pierdere de timp si de materie din partea lui dumnezeu pentru a ne creea doar pe noi? . cred ca team lamurit, iti pot explica mult mai multe pe tema asta numai ca timpu si spatiu in care ma aflu nu'mi permite acest lucru TKS!
Da universul dupa cum spun cercetatorii e infinit cred ca mai exista si alte forme de viata in afara de noi
Exista ozn-obiect zburator neidentificat
tzn-tampenie zburatoare neidentificata
De fapt tot ce nu este de pe Pamant e extaraterestru adica extra-din spatiu si terestru-cazut pe pamant deci pot fii comete meteorizi si altele
Exista. Insa, bietii de ei urasc atat de mult agramatii incat nu lasa dovezile sa ajunga la cei care habar n-au de gramatica limbii romane. Adica, la cei asemeni tie.
Ce vrei ma tu
am pus o intrebare si raspunzi daca nu _)_ daca da bv
...
Ory123 întreabă: