| YnT3R a întrebat:

O intrebare intrebatoare de ce?; cine a creat lumea?; exista extraterestri?[eu cred ca da deoarece o devedesc multe.]

Răspuns Câştigător
| AndreeaRa a răspuns:

La prima intrebare vom afla raspunsul dupa moarte.sau poate nici atunci.
Iar extraterestrii? Nu sunt sigura.dar in acest univers e imposibil ca noi sa fim singurele fiinte in viata.

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Un lucru e sigur: nu extraterestrii au creat lumea.happy

| wales a răspuns:

Tu ai întemeiat în vechime pământul, și cerurile sunt lucrarea mâinilor Tale. Ps 102:25.

Apropo, care ziceai că sunt dovezile alea?

| thealchemist a răspuns:

Dumnezeu a creat lumea iar extraterestrii sunt "spirite" (sau duhuri, cum vrei sa le numesti).

| Rapplex a răspuns:

Pur si simplu raman masca sa vad atatia oameni care spun ca nu exista extraterestrii.Sunteti chiar penibili daca credeti ca extraterestrii se rezuma doar la omuleti verzi care aterizeaza pe Terra cu farfurii zburatoare. Extraterestrii inseamna orice corp care nu apartine Terrei, adica toate planetele si toate corupurile din Univers sunt extraterestre pentru noi. Apropo extraterestrii vii exista, sunt microbii descoperiti in gheata de pe Marte.La intrebarea cu "cine a creat lumea?" nu poate raspunde nimeni fiindca nu avem inteligenta necesara pentru o asa intrebare. Dumnezeu a fost creat doar ca viata noastra sa aiba un senswinking.dar nu exista in realitate. Apropo,ai dreptate Andrei,America ascunde multe si nu este singurawinking.dar si tari ca Franta,Anglia,Germania, Japonia, China ascund multe fiindca toate au sateliti care monitorizeaza Pamantul si nu numai.Astronautii stiu cele mai mari secrete, dar daca ar sufla si o silaba ar fi rasi de pe fata Pamantului si ei si tot ce tine de eiwinking

| Swifthammer a răspuns:

In primul rand vreau sa subliniez faptul ca plecati de la premiza ca universul este infinit, ceea ce este total eronat si lipsit de adevar, si de aici incolo o sumedenie de presupuneri nefondate, gen "trebuie sa existe extraterestrii daca universul e infinit". In al doilea rand ar trebui se va puneti intrebarea, daca exista extraterestrii, ei cum au aparut? presupun ca, si in cazul lor ca si al omului, exista legi fizice care se aplica si lor, zic asta ca sa evit alte discutii despre teme precum "extraterestrii pot fi fiinte anorganice". Stiinta reala a demonstrat imposibilitatea formarii vietii din ne-viata prin mai multe feluri, insa cel care m-a convins pe mine cel mai tare este cel matematic. Organismele superioare sunt formate dintr-un imens numar de celule specializate, celulele au in cadrul lor un complex de molecule de proteine specializate, acestea la randul lor au la baza un nr de aprox 20 aminoacizi si aminoacizii contin 4 elemente chimice ( in alte cazuri mai contin si 5). Toate aceste structuri sunt organizate in deplina armonie pana la cel mai mic element chimic. O proteina medie contine circa 300 aminoacizi, iar gena ADN va contine in lantul ei aproximativ 1000 de nucleotide. De vreme ce exista 4 feluri de nucleotide (cele 4 elemente chimice mentionate mai sus), acest lant poate sa existe in "4 la puterea 1000″ (scuzati-ma ca nu pot scrie mai adecvat aceste numere) forme diferite. Sansa ca un SINGUR lant ADN format din aceste elemente este (folosind logaritmi) de 1 la "10 la puterea 600″ adica pe intelesul tuturor, O SANSA din 10 urmat de 600 de zerouri. Principiile probabilitatii spun ca aceasta sansa este la fel de egala in plan aplicativ cu 0! Si aceasta este doar la un SINGUR lant ADN … ganditi-va ce sansa este in cazul formarii unei celule … de neconcepu! Asa ca stati voi linistiti, ca s-au gandit oameni mai mari ca noi toti, savanti REALI, care si-au dat seama ca viata nu poate aparea din NIMIC! "Stiinta" pe nedrept numita asa, precum spunea sfantul apostol Pavel, lanseaza numai idei eronate si SF, lipsite in esenta lor de orice fel de adevar, FALSE DEA DREPTUL, si da "apa la moara" celor ce se incanta de la astfel de povesti, in speranta ca le vor distrage atentia de la adevar! In al treilea rand, faptul ca toata isteria asta cu "extraterestrii" a aparut acum circa 100 de ani nu va spune nimic? Dar in perioada de dinainte de ce nu s-au gasit "Dovezi"? De ce nimeni nu se gandea la asa ceva? Vreti sa va spun ce cred eu? Eu cred ca tot ce se vehiculeaza despre "extraterestrii" sunt numai minciuni, ziceti ca ascund ei nu stiu ce "adevar" … prostii, vor doar sa tina lumea in suspans folosindu-se de NIMICUL PUR. Aici intervine si presa care unfla tot felul de chestii ca sa dea bine reportajele, si astfel va rataciti de la Adevar! Lumea a fost creata de Dumnezeu! Dumnezeu nu zice nimic despre extraterestri, Dumnezeu NU lasa nimic la voia intamplarii. Tot ceea ce va inconjoara VA DEMONSTREAZA ASTA! Dar voi va rataciti pe cai nebune, faceti ce aveti de facut!

Postul acesta l-am facut pe siteul http://www.stiintific.com/2009/06/exista-extraterestrii/. Puteti sa cititi ce fel isi bat creierii degeaba pe o idee stupida. Lasati-o moarta cu extraterestrii, cum zicea si Einstein : "Dumnezeu nu joaca zaruri". Toate sunt in mana lui Dumnezeu, El a creat tot, pana la ultimul fir de praf din univers, chiar si faptul ca fac acest post se datoreaza tot puterii Lui, fara El suntem nimic, mai degraba sa nu ne nastem decat sa traim fara El. Pacat ca nu va pot demonstra mai amplu, dar puteti sa va informati singuri.

Este a 3-a oara cand postez postul asta, se pare ca e un subiect care framanta pe multi. Eu cred doar Cuvantul lui Dumnezeu, as fi prost sa nu o fac, sa fiu creat de un Dumnezeu atat de minunat si sa nu cred ce zice prin Biblie nu ar fi stupid?

Deci raspuns final, NU, nu cred in extraterestri!

| bogdan_5596 a răspuns:

Poate ai vrut sa scrii 3 in una

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Chiar la asta ma gandeam si eu sa va intreb.
Cine a facut pamantul?
Si de ce existam? Asta e intrebarea care ma enerveaza.nu gasesc raspunsul.
Am gasit intr-o carte ca suntem creati pentru a-L sluji pe Dumnezeu.

Si exatraterestrii exista cu siguranta. America are atatea dovezi pe care nu vrea sa le publice doarece se sperie lumea.

| ImHereForYou a răspuns:

Dumnezeu a creeat lumea
iar... extraterestii poate or exista... unele zvonuri zic ca exista pe Martewinking