Asta este viata cu tot ce cuprinde ea.Binele si raul.Traim sentimente frumoase, inaltatoare care am vrea sa nu se termine niciodata.Dar gustam si din incercarile vietii, care ne fac sa pretuim mai mult pe cei dragi.In viata sunt prea multe lacrimi si prea putine bucurii.De aceea fiecare dintre noi ar trebui sa ne straduim sa ne facem viata mai frumoasa.Sa pretuim momentele frumoase, sa le dam valoare.Viata este un dar divin, ea merita traita!
"Viitorul este cheia, omul este plantat pe pamint virgula cu un scop." Viitrorul meu este moartea si voi deveni destul de teapan ceea ce este destul de bine pentru ca o buna plantare sa fie destul de reusita.
Poate nu am înțeles bine ce ai vrut sa spui, dar cred ca nu sunt de acord.Cum adică "destinul,e bătut în piatra acolo sus,degeaba fugi,degeaba urli,nu poți schimba nimic"? Asa defetiști sunt numai musulmanii-și pana și ei au ajuns sa își dea foc în public doar,doar se schimba ceva! cu ajutorul lui Dumnezeu, poate se schimba...dar e poetic ce scrii tu, și oricum speranța e atât de...banala
Wow! Trebuia sa adaugi si asta:"Iti pierzi zece minute din viata citind un citat de pe net pus pe TPU.".Dar cu toate ca mi-am pierdut timpul, mi-a placut Bravo! Asa se intampla in viata reala.
Un citat de pe net? Daca asta e parerea ta, nu te judec.Dar sincer, e facuta de mine si numai de mine.Nu e frumos sa dai verdict asa direct. Oricum, ma bucur ca ti-a placut.