| blondissima a întrebat:

"O persoana care se gandeste mai inainte de toate la bunastarea materiala, poate avea un suflet mare? " V.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh, toate gagicile mele virtuale posteaza aici big grin
@MidnightLady, daca este vorba de nr. 4, o sa claxonez de la 17 km de Sibiu, poate o sa am parte de o bagare in seama!
@ÉrotiqueConseils, imi plac ciorapii tai de nylon. Cand te muti din zona ta?
@Blondi, cel care se gandeste la bunastarea materiala, o face pentru a asigura minimum de confort celor pe care-i iubeste. Parerea mea.

29 răspunsuri:
| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo,nu ci cred ca e un iubitor mare de sine sau un avar.

| Fulger149 a răspuns:

NU cred asta. daca ar intalni un cersetor pe strada tu ce crezi ca ar face!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe naiba, nu! stau si ma intreb unde am mai vazut eu ochiul si sprinceana asta thinkingthinkingthinking

| SummerR a răspuns:

Nu! Astfel de persoane sunt de obicei foarte egoiste deci nu au un suflet mare!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Mai bine puneai "D." în loc de "V.", nu crezi?

| blondissima explică:

@ÉrotiqueConseils, Nu. Pentru ca ar fi pus si el "R." in loc de "B.", iar restul nu mai intelegeau ce am vrut sa se inteleaga.winking

| MidnightLady a răspuns:

Sufletul e pe-acol' pe la piept? No, normal ca poate avea un suflet mare, eu am. Marimea 4. La sutien.

ÉrotiqueConseils

Blondissima,
Aha, am înţeles. Şi care ar fi scopul abrevierii nickname-urilor?

| blondissima explică:

@ÉrotiqueConseils, testam spiritul de observatie. Ce altceva?

ÉrotiqueConseils

Blondissima,
,, iar restul nu mai intelegeau ce am vrut sa se inteleaga. "
Scopul a fost să se înţeleagă ceva anume, deci nu e vorba (numai) de spiritul de observaţie.

| blondissima explică:

Prescurtarea. laughing
Chiar tu care ai inteles intrebi ce trebuia inteles?

ÉrotiqueConseils

Blondissima,
Tocmai asta e şi ideea. Întreb ce trebuia înţeles, pentru că eu am priceput, însă sunt unii care nu ştiu despre ce e vorba, de aceea am întrebat care e scopul. Ce trebuiau să înţeleagă ceilalţi? Faptul că există o oarecare legătură între "V" (D) şi "B" (R)?

| MidnightLady a răspuns:

Kronstadt, o lady - mai ales una cu numarul' 4 - nu se agata cu claxoane. Baga si tu ceva mai original, ce naiba...

| blondissima explică:

@ÉrotiqueConseils, evident ca au o legatura V=D si B=R.

ÉrotiqueConseils

Blondissima,
Dacă ar fi fost atât de evident, nu aş fi fost eu singura care a sesizat că există o legătură între abrevierile nickname-urilor voastre. Şi totuşi, nu mi-ai răspuns la penultima întrebare.

| blondissima explică:

Ti-am raspuns cand mi-ai pus intrebarea prima data. Repet, prescurtarea.

ÉrotiqueConseils

Blondissima,
Mă faci să-mi schimb opinia despre tine. Chiar aşa, nu poţi înţelege ce vreau să zic, sau nu doreşti? Bineînţeles că trebuiau să înţeleagă prescurtarea, însă de ce? Ce ai vrut să demonstrezi prin acea prescurtare? Mă rog, ce aţi dorit să demonstraţi? (deşi întrebarea în care el a pus la sfârşit iniţiala nickname-ului tău a fost ştearsă de pe site).

| blondissima explică:

Daps, a fost strearsa mult prea repede. Ne contraziceam pe o chestie, asa ca am facut schimb de intrebari. Ca sa vedem ce vroiam sa vedem, schimbul trebuia sa fie vizibil, si cum intrebarile au fost postate una dupa alta, a fost si evident.
De ce faci atata caz, nu inteleg!

Turistule, nu-i chiar atat de goala pe cat crezi. Postarea asta chiar imi sustine punctul de vedere intr-o "contrazicere".

ÉrotiqueConseils

Blondissima,
laughing Ai reuşit şi să mă amuzi! Nu am făcut caz, a fost o simplă întrebare.

| MenInShadow a răspuns:

Sigur. Nu poti stii niciodata cum este cu adevarat un om. Poate strange acele lucruri din placere, sau are nevoie de ele, si ignora multa lume din cauza asta, paraseste prieteni, si alte chestii, dar asta nu inseamna ca-l cunosti bine. Si poate daca ajungi sa o faci, si sa-i fii un prieten de nadejde, atunci cand ai mare nevoie de ajutorul lui sau esti in pericol, poate ca timpul petrecut cu el i-a deschis mult inima, si isi lasa bunurile materiale laoparte si vine sa te ajute.
Orice om se poate schimba

| blondissima explică:

ÉrotiqueConseils, a fost o singura intrebare reformulata de nu mai stiu cate ori, si te-a deranjat ca ti-am dat acelasi raspuns de fiecare data. De ce, nu inteleg.

ÉrotiqueConseils

Într-adevăr, a fost o singură întrebare, reformulată de mai multe ori, însă în moduri diferite ca să poţi înţelege şi tu. Acelaşi răspuns de fiecare dată, zici? Ai fi putut să te uiţi mai sus, să vezi dacă ai dreptate, dar dacă tot nu ai dorit/putut face lucrul ăsta, o să folosesc funcţia copy-paste ca să vezi răspunsurile pe care mi le-ai dat la fiecare întrebare :
Prima întrebare :
,,Mai bine puneai "D." în loc de "V.", nu crezi? "
Răspuns :,,Nu. Pentru ca ar fi pus si el "R." in loc de "B.", iar restul nu mai intelegeau ce am vrut sa se inteleaga."
A II-a întrebare :
,,Şi care ar fi scopul abrevierii nickname-urilor? "
Răspuns :,, testam spiritul de observatie. Ce altceva?"
A III-a întrebare :
,, Ce trebuiau să înţeleagă ceilalţi? Faptul că există o oarecare legătură între "V" (D) şi "B" (R)? "
Răspuns :,, evident ca au o legatura V=D si B=R." (Ţi se pare acesta a fi un răspuns la obiect? )
Şi a IV-a întrebare :
,, Ce ai vrut să demonstrezi prin acea prescurtare? Mă rog, ce aţi dorit să demonstraţi? "
La care tu mi-ai dat pentru prima dată răspunsul propriu-zis şi (aproape de) adevăr(at):
,, Ne contraziceam pe o chestie, asa ca am facut schimb de intrebari. Ca sa vedem ce vroiam sa vedem, schimbul trebuia sa fie vizibil, si cum intrebarile au fost postate una dupa alta, a fost si evident. "
Recitind cu ochii tăi răspunsurile date, ţi se pare că mi-ai dat de fiecare dată acelaşi răspuns?

| blondissima explică:

Cand tot ce faci e sa ma intrebi '' Da, de ce?'', si iti raspund fara sa-ti raspund exact, ce inseamna? Acum, sincer, crezi ca stii de ce sau nu?

ÉrotiqueConseils

Blondissima,
Sincer, aşteptări mai mari de la tine, nu aveam. Ai fi putut să recunoşti că ai greşit atunci când ai spus că mi-ai dat acelaşi răspuns de fiecare dată, însă ai ţinut neapărat să-mi răspunzi tot printr-o întrebare.
Nu mi-ai dat un răspuns la obiect, pentru că poate nici tu nu ştiai ce anume te-a determinat să intri în "jocul" ăsta pueril şi care a fost exact scopul pentru care aţi pus amândoi iniţialele nickname-urilor.
Rămân la ideea că aţi dorit să demonstraţi că există o legătură între voi doi, aşa cum ai spus şi tu; până la urmă, e evident.

| blondissima explică:

@ÉrotiqueConseils, Nu ti-am dat un raspuns la obiect pentru ca nu ti-l datorez. Daca iti raspund de fiecare data si nu-ti zic nimic = ti-am dat acelasi raspuns evaziv care te-a facut sa mai intrebi o data.
Cand ce numesti tu "joc pueril" e ideea mea, crede-ma ca stiu si ce, si cum, si de ce, si pentru ce, si pentru cine.
Tu intelegi si crezi ce vrei, daca tot e atat de evident.
Si punem punct aici.

ÉrotiqueConseils

Încheiem discuţia aici, pentru că m-am săturat să te fac să înţelegi că tu eşti cea care a greşit, şi bineînţeles, ca să-ţi ofer satisfacţia la care ai sperat, pentru că am pus punct când ai dorit tu. Deşi ideea ta era să ai ultima replică, după cum vezi, nu prea ţi-a reuşit.

ÉrotiqueConseils

TuristulCorporatrist(pot să zic aşa?),
S-a pus o întrebare pe tema asta, e a userului "V.", că tot veni vorba de prescurtări.

| NickiMinaj a răspuns:

Portofelul ala pentru ce e, nu pentru suflet?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baaaaaaaaaaaaaai smecherelor! da ma,ce va uitati asa? voi alea doua de va dati contre una alteia, vreti sa va pedepsesc? in loc sa va iubiti ca niste bune prietene ce sunteti va dati contre, ha thinking nu e frumos