Spre exemplu, eu o apreciez. Dacă nu ești sincer cu mine, atunci poți pleca.
Știu ce zici. Plus ca ăștia de afla ca n-ai încrede în oameni încep sa critice și sa spună diverse lucruri. De ce? Pentru ca ceea ce numesc ei sinceritate și încredere e o minciuna și se conving în momente critice ca așa-zișii prieteni nu sunt cine cred ei.
Ăștia de n-au încredere în alții sunt mai deștepți ca s-au prins cum sta situația mai devreme.
Depinde la ce fel de emoții te referi.
Sunt persoane care neaga ca sunt triste sau au o problema pentru a nu părea slabi, a-i răni pe cei dragi sau a nu fi criticați, însă nu înseamnă neapărat ca sunt raționale.
Spre exemplu, eu o apreciez. Dacă nu ești sincer cu mine, atunci poți pleca.
Știu ce zici. Plus ca ăștia de afla ca n-ai încrede în oameni încep sa critice și sa spună diverse lucruri. De ce? Pentru ca ceea ce numesc ei sinceritate și încredere e o minciuna și se conving în momente critice ca așa-zișii prieteni nu sunt cine cred ei.
Ăștia de n-au încredere în alții sunt mai deștepți ca s-au prins cum sta situația mai devreme.
Nu și le neagă ci le folosește.
Emoțiile pot fi considerate un fel de semnale ale subconștientului. Cu cât le recepționezi și le interpretezi mai corect prin prisma rațiunii, cu atât mai bine pentru tine.
O persoana rationala isi controleaza emotiile, atunci cand situatia o cere. Asculta mai mult creierul decat inima.
Kant zice altceva, inclin sa-l cred pe el.
Pacat ca nu pot cititi mai departe
Cred ca se gaseste la anticariate.
Avea ceva cartii stomatologul dar sa aiba cartea asta nu stiu
anonim_4396 întreabă:
richarddawkins întreabă: