| HighIQ a întrebat:

O sa fie posibila viata vesnica pana in 2060 tinand cont de aparitia nanotehnologiei? Eu cred ca da.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista viata dupa moarte? Cum ma Mihaitza? Odata ce creierul iti putrezeste sau e lezat din cauza hipoxiei, la revedere ganduri, sentimente, memorie, trairi, experienta, visul la rai sau la iad.
Cu cata usurinta critici oamenii de stiinta care ti-au pus pe tava pana si tastatura de pe care ai scris comentariul, iar apoi cu intuitzia ta divina afirmi ca tu STII ca exista viata dupa ce crapi.
Rusine!

14 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Eu cred că nu. adică, să fim serioşi, viaţă veşnică? omul întotdeauna a sperat la asta, dar dacă de când e el pe planetă până acum, nu i-a ieşit nimic, ce te face să crezi că o să facă ceva de acum înainte? poate o să ne lungim speranţa de viaţă (asta dacă încă vom avea aer "respirabil" şi nu o să fie prea poluat pentru noi şi pentru mediu), dar clar nu am pute trăi veşnic. şi gândeşte-te, dacă nu ar mai muri nimeni, planeta s-ar suprapopula (nici aşa nu stăm bine de fapt), şi unde am pleca? multă lume, tai păduri să construieşti locuinţe, rămâi fără "filtrele aerului", şi ce, te duci pe Lună?

mira
| mira a răspuns:

Nu te autoiluziona.Nu va fi posibil si nici nu se va urmari asa ceva. Timpul este prea scurt pentru o inventie epocala. Vor fi preocupari pentru cresterea calitatii starii de sanatate, eventual pentru cresterea duratei vietii.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Eu sper că nu. Dacă aşa ceva ar fi posibil atunci lucrurile s-ar schimba radical: oamenii ar trebui să îi ucidă pe nou-născuţi pentru a evita suprapopularea sau ar trebui să limiteze comenzile pentru viaţa veşnică (având în vedere scopul pentru care aşa ceva s-ar crea, mă cam îndoiesc că a doua variantă ar fi cea utilizată)

| mihaibrasov a răspuns:

Aiureli. Oamenii inca n-au realizat ce e de fapt atomul si de unde exista energia primordiala, daramite sa inventeze viata vesnica. Oricum viata dupa moarte exista, daca asta vroiai sa afli.

| DorelSudoru a răspuns:

laughingViseaza.Si in plus de ce sa traiesti vesnic... mie imi ajung doar ani care o sai traiesc si deja cred ca-s prea multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu vreau sa fiu mumie inca din viata. nici chiar in virtutea nanoooo,,, cum ii zici tu.va fi mai lunga .da.cine va muri la 100 de ani va fi inca tanar.asa scrie undeva o profetie. dar viata vesnica, e posibila doar in vesnicie, nu pe pamant unde timpul se masoara in clipe.

| Larisa_5637 a răspuns:

Tinand cont ca eu cercetez despre anumite teme despre apa tineretii nu va fi posibila viata vesnica nici peste un milion de ani... fundita

| mihaibrasov a răspuns:

@anonim...
Macar sa fi avut un cont, dar totusi iti dau o replica. Tot ceea ce suntem ca oameni nu se bazeaza pe stiinta. Lucruri si intamplari inexplicabile de stiinta exista cu miliardele... Sufletul (spiritul) nu are legatura cu corpul tau fizic. Asta e bun doar pentru aceasta existenta in care esti... Nu-ti mai explic, cauta si tu conceptele astea. Informatia e peste tot.

| Narfundo a răspuns:

Prea multa superficialitate.

| HighIQ explică:

@Sininen
Ar putea sa se interzica inmultirea oamenilor foarte usor.
@mihaibrasov
Atomul este la un nivel mult mai mic decat dimensiunile nano, e mult mai greu de lucrat cu un atom.
@Larisa
laughing)) Apa tineretii?laughing Trezeste-te! Nu suntem in niciun basm, asta e realitate, si e vorba de modificarea genei care provoaca imbatranirea la om, la pesti, sobolani si lilieci s-a reusit sa se tripleze durata de viata, la om mai trebuie facute ceva cercetari pana sa se puna in aplicare aceasta tehnologie.

| geoka23 a răspuns:

Mihaibrasov

greshesti mult oameni se bzeaza si pe stiinta sa stii ca fara stiinta nu ai mai scrie pe TPU sau pe ori care alt site intelegi faptul ca evoluam este datorita stiintei, ca te uiti la televizor este datorita stiintei ca ai mp3 mp4 iphone telefoane sofisticate si altele este datorita stiintei masina electrica este datorita stiintei.

si sa va spun ceva un secret nanotehnologia este descoperita din ani 70-80 cum credeti voi ca sta muzica pe un cd? pai nanocipuri adica tehnologie la nivel micriscopic. deci fara toate astea am trai in pesteri si am da cu bata intr-o veverita desenata pe un perete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit; (Rom. 1:22)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine crede in Fiul are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu ramane peste el." (Ioan 3:36)
Adevarat, adevarat va spun ca cine aude cuvantul Meu si crede in Cel care M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata." (Ioan 5:24)

| RedAppLe a răspuns:

Eu sincer sunt o persoana care crede in chestiile astea paranormale.Ma rog...Baba Vanga, o femeie din Bulgaria a prezis ca in 4304 -“ este descoperit panaceul universal iar 4599 -“ viaţa veşnică este posibilă. Desigur cei care vor fi pe atunci si vor avea viata vesnica se vor bucura de ea doar 480 de ani caci asa cum spune Baba Vanga, in anul 5079 va veni sfarsitul lumii. Poate ca chestia cu viata vesnica nu este 100% corecta dar sfarsitul lumii este foarte posibil sa vina in anul 5079 deoarece pe langa Baba Vanga si Nostradamus a prezis sf. lumii tot in jurul anilor 5000. Oricum noi o sa fim praf pana atunci deci...