anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oameni buni, am ajuns la o singura concluzie in ce ma priveste si va rog sa-mi explicati fiecare dar ca si cum ar fi punctul vostru de vedere in ce va priveste. V-ati pus vreodata intrebarea; Ce caut eu, nu pe site, ci ce caut eu pe net? Intrebarea asta, cel putin la mine, persista si o simt ca un fel de premeditare a renuntarii.

20 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Bai frate Harciog(de mult nu ti-am mai zis asa) cred ca acum chiar vrei sa pleci cu adevarat in padure, eu iti doresc multa liniste, pace si impăcare de sine.

| EmaS a răspuns:

Poate ca doresti sa-ti ocupi timpul,sa afli lucruri noi, sa -ti faci prieteni noi, sa ajuti si tu. Poate ca ai o experienta de viata si poti sa fii de folos cu un sfat bun pentru ca altii sa nu repete aceeasi greseala.Pe mine aceste lucruri ma motiveaza sa intru pe TPU, ma simt utila pentru semenii mei.

| Vizitiul a răspuns:

Pentru "a gasi", e neaparat sa invocam "a cauta"? Trebuie neaparat sa caut pentru a gasi?

| danut a răspuns:

Cred ca iti doresti (constient sau inconstient) sa gasesti oameni cu aceleasi afinitati ca ale tale.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cel putin eu caut pe internet mai multe: informatii profesionale(acte normative, articole de specialitate juridica), satisfacerea curiozitatii (articole de presa si informatii diverse), divertisment(muzica, meciuri, filme, documentare) etc. Numai bine!

| Maximus a răspuns:

Din punctul meu de vedere, utilizez internetul, deoarece in primul rand sunt un consumator de presa. In timpul zilei ne avand suficient timp liber, pentru a imi satisface nevoia de a cunoaste (citind ziarele), apelez la internet. In al doilea rand apelez la internet, ori de cate ori simt nevoia de relaxare, (cu toate ca acesta te poate binedispune sau chiar indispune, in functie de cum reusesti sa intorci anumite situatii, in favoarea ta.) Din pacate site-urile erotice (printre multe altele, care nu fac altceva decat sa creeze o stare de dezechilibru mental, la nivel global), au luat amploare in acest spatiu virtual nelimitat. As putea spune ca utilizez internetul, intr-un mod preactic, si util ori de cate ori am ocazia. Bineinteles am si eu unele "scapari", dar sunt om, si sunt constient de ce este bine pentru mine. Mi-ai cerut parerea in legatura, cu utilizarea internetului, din punctul meu de vedere. Maximus

| Maximus a răspuns:

Harciog, bineinteles ca raspunsul meu nu face referire directa la tine, ci doar am vrut sa subliniez faptul, ca internetul este bun si la altceva, in afara de site-uri erotice. Internetul nu se rezuma numai la asta (din fericire), insa sunt multi (poate prea multi din pacate), care utilizeaza internetul numai in astfel de scopuri. Daca te enumeri printre ei, este doar problema ta, pe mine ca om nu ma afecteaza in mod direct, insa ne afecteaza pe noi ca natiune, cu atat mai mult, cu cat sunt mai multi utilizatori, ai astfel de site-uri.
Maximus

| petruclaudiu78 a răspuns:

Cum adica ai ajuns la o singura concluzie, daca inca nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta?
Pe internet poti sa faci multe lucruri interesante sau doar sa pierzi vremea. La fel ca si in viata reala.
Important e sa iti pastrezi luciditatea si sa faci distinctia intre lumea reala si cea virtuala.
Unii sunt dependenti de internet si nu mai sunt capabili sa faca aceasta delimitare. Am avut ocazia sa ma intersectez de cateva ori cu tine pe TPU si pot sa spun ca nu pari sa faci parte din aceasta categorie.Mai departe, e decizia ta, in ceea ce priveste frecventa cu care intri si ceea ce faci pe internet.

| Sentinel a răspuns:

Face parte din constientizare si este un lucru bun

| bebetho a răspuns:

Informaţie şi muzică.

| luana1 a răspuns:

Premeditare a carei renuntari?

| caractere a răspuns:

Mda...asta este sindromul celor care se ataseaza foarte mult de un anumit site.La un moment dat obosesc si bat in retragere. Tocmai ca nu ai stiut gestiona timpul tau liber, pe ce site intri si cat timp petreci acolo.Ai ajuns la saturatie!
Eu de exemplu, nu caut nimic.Am trecut de perioada aceea, cand aveam cont pe toate site-urile de socializare si cand ma credeam zmeu, ala destept care ajuta pe toata lumea.Acum intru din an in Pasti doar pentru un mic relax, schimb de idei sau glume!

Ps. Vine caldura! Afara e mai frumos.

| κλάους a răspuns:

Pai...asta ar fi o intrebare pentru toti (aproape) care stam pe Internet. Pai e cam asa: Internetul nu tine cont de varsta, sex sau religie. Deci? Nu te poate tine nimnica sa "stai" pe el. Noi nu o sa putem raspundem nici o data, dar NICI O DATA la intrebarea asta pentru alt cineva, de ce? Pai e simplu: nu stim ce face acea persoana pe el. Cineva poate sa caute informatii, sa citeasca stiri, sa aiba o afecere, un site, sa stea pe facebook, sa stea pe twitter, etc, etc! Incearca(ati) sa faceti tot ce aveti de facut pe Internet, iar, dupa acea sa va intrebati inca o data, cand, o sa ramaneti doar pe 1-2 site-uri.

| terts a răspuns:

Ai pus si tu o intrebare.cred ca prea neinteligenta. cum adica ce cauti pe net? verifici mailu, asculti o muzica pe youtube, googali sa afli anumite chestii...

| roby_3489 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu cred ca trebuie sa ai un scop pentru a umbla pe net eu umblu pe net si mai descopar ceva in fiecare zi! nu este o solutie buna sa te lasi de net asa zic eu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prazul,constientizarea nu poate cuprinde decit ceea ce se intimpla cu tine la nivel extrasenzorial.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sant navigator.am navigat pe mari si-oceane-ntinse.acu pe ternet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maximus,sintem intr-un moment de sinceritate suprema si vreau sa te intreb in "direct'.Are vreo legatura cu mine faptul ca ai amintit in raspunsul tau despre siteuri erotice?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mistriesboy,de prosti nu duce lipsa nici un site.

| AnonyMess a răspuns:

Ba pesimistule intreab-o pe maata! happy