Situatii si situatii.Prefer oamenii cu sentimente dar capabili sa le uite instant daca situatia o cere.
Sentimentele ne caracterizeaza. Suntem oameni datorita lor.
Bineinteles ca aleg ceea ce implica sentimentele. E un ingredient necesar. Complica lucrurile si pastreaza lumea asa cum este acum. Este mult mai interesant.
Ba sigur că există, persoanele antisociale.
Nu cred. Trebuie sa aiba si ele sentimentele lor.
Google it.
Persoanele antisociale nu sunt capabile de sentimente. Sigur ai auzit de câţiva criminali în serie celebri, majoritatea sunt psihopaţi sau sociopaţi, lipsiţi de sentimente şi conştiinţă.
Tot nu cred :p. Tot sentimentele ii imping sa faca lucrurile alea.
Nu înţeleg ce-i aşa de necrezut, dar te asigur că există şi persoanele astea.
În orice caz, eu am adus vorba de criminali în serie pentru că eram sigură că ai auzit de câţiva, dar asta nu înseamnă că e toate persoanele antisociale ucid în stânga şi-n dreapta.
Eu nu am zis ca nu exista doar ca eu sunt de parere ca au si ele sentimente, chiar si criminalii aia in serie.
Nu poţi afirma 'X e sociopat dar are sentimente', e ca şi cum ai spune 'X e orb dar vede'. Din moment ce consider că toţi oamenii au sentimente, nu poţi afirma existenţa persoanelor antisociale.
Sentimentele sunt ciudate tare cateodata.
Exista,ei si le-au pierrdut cel mai des intr-o prima perioada a vietii lor
Pai. Depinde poti sa simti si sa nu arati!
Eu nu o prea arat si uneori e mai bine asa! Si e mai bine cateodata sa fi doar pentru tine sa iti exprimi atitudinea ta fata de realitate. Nu lasa persoanele care nu merita sa vada ce simti
BlitzLikeXd întreabă:
Соlorful întreabă: