Stai linistit ca toti ne imbolnavim usor usor, 90% din alimentele pe care le mancam sunt otrava curata plina de conservanti si alte porcarii
Problema e ca multe alimente sunt bombe calorice, si multe au ca scop sa creeze dependenta, se stie ca cu cat o mancare are un gust mai bun cu atat se elibereaza mai multa dopamina in creier ceea ce duce la dependenta, ca dependenta, grasimile sunt numarul 1 urmate de carbo apoi de proteine, se folosesc si alimente cu proteine de proasta calitate pacalind creierul, desi creierul, nu vezi ca intri intr-un magazin si vezi doar dulciuri =bombe calorice, treci usor de 2000 de calorii si uite asa devi obez in timp, eu cred ca si cei grasi au ce invata de la cei slabi si invers, sa mancam sanatos si mai putine calorii
https://forum.softpedia.com/......sanatoase/
va recomand sa cititi asta
La urma urmei toti putem trece prin asta. avand in vedere ca mai toate produsele consumate din market uri si magazine sunt infestate cu pesticide si tot felul de substante ce fac produsele sa aiba un aspect frumos, dar consumarea lor duce la îmbolnăvirea organismului. din punctul meu de vedere, merita milă, niciun om nu merita o soarta deplorabila, sunt cazuri care stau internate in spital luni intregi si sufera groaznic. mai bine o moarte rapida decat una lenta si dureroasa din toate punctele de vedere
Ficatul te avertiveaza despre ceea ce nu-i place daca esti bolovan si presisti in prostia ta e vina ta
Ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual. Daca oamenii sunt suficient de dobitoci sa creada in toate mizeriile ce le scot astia pe piata isi merita soarta pe din plin, numai asa mai putem scapa de ei, e valabil si pentru multi useri de pe site-ul asta...
Nu e adevarat, tatal meu si a scos splina acum 4 5 ani si vreau sa preciezez ca are o alimentație foarte sanatoasa. de atunci are probleme cu ficatul, isi face odata la 3 4 luni analize. nu trebuie sa mergi pe ideea asta., spre exemplu sunt persoane care dupa 3 4 ani de fumat au cancer si altii care fumeaza de o viata n au nimic. conteaza mult si reactiile organismului fata cu substantele din jur
Si ce daca arata frumos? Nu te imbolnavesti de la primul mar cerat, si nu cred ca te simti bine dupa ce-l mananci. Daca mai mananci pana te imbolnavesti, cine e de vina? Sunt foarte multi oameni care stiu ca se simt rau dupa ce consuma anumite alimente, chiar si naturale, gen carnea de porc, dar iau medicamente si continua cu alimentul respectiv. Persoanele asa au mila pentru ele?
Depinde.Nu toți oamenii știu că ceea ce consumă le dăunează și dau vina pe metabolismul lor.Dar dacă cer sfaturi și le pun în practică, atunci merita empatie. Dacă acești oameni nu iau în seamă sfaturile atunci își merita soarta și nu merită empatizați, ci ignorați.
Ai dreptate, dar multi aleg sa reconsume produsul respectiv spre placerea lor.
Hei, tu trebuie să înțelegi un lucru.
Nu există ajutor cu forța.
Dacă un om îți solicită ajutorul, il oferi.
Dacă un om e într-o situație de inconștiență și are nevoie de ajutor, îl ajuți.
Dar dacă un om e conștient și bine mersi, are dreptul la liberul albitru. Are dreptul să aleagă și să hotărască pentru el. Indiferent dacă e bine sau rău. E alegerea lui.
Nu poți interveni tu în forță în viața lui sub pretextul ajutorului, pentru că știi tu ce e mai bine pentru el.
Nuuuu, ma refeream la altceva. De exemplu cineva obez sufera de diabet si are si probleme cu inima. Chiar daca ar exista inima pentru transplant, eu consider ca n-o merita, si cu diabetul nu-s prietena, deci nu stiu ce complicatii ar putea aparea. Daca ii zici cuiva "vezi ca de la prajeli poti face cancer" si nu inceteaza din a consuma gratare, mici, si se trezeste cu cancer, merita vreo donatie? Sau cei care au nevoie de un rinichi pentru ca au baut numai sucuri despre care i s-a spus ca nu-s sanatoase?
Lumea nu te ajuta la greu, de ce sa ajuti tu pe altii? Se poate daca ai timp liber cu un sfat sau un carat de pungi ceva banal dar cu bani nu e indicat, medici buni nu mai sant in tara sistemul e prost lumea e rea.
Raspunzi tu. Nu vad de ce trebuie sa imi fie mila si sa fiu condamnata daca nu imi e, ca asta e baiul, se uita lumea dubios cand zic "asa ii trebuie".
Sau alt exemplu. Una a facut liniuta, sau cum ii zice, si s-a bagat intr-un cap de pod. Cereau unii bani pentru ea ca a ramas paralizata. Daca am zis ca asa ii trebuie si ca nu merita bani, cica "nu te gandesti ca are copii?". Si daca aveam eu vreo 2-3 copii, veneam cu masina pe sensul meu, cu viteza legala si se baga aia in mine? Daca ea si cei ca ea nu se gandesc la altii sau la copiii lor, eu sau noi de ce sa ne gandim? Eu nu sunt de acord nici cu faptul ca e obligatoriu sa acordam primul ajutor tuturor. Ete fâs! Salvez unu ca asta si dupa ce isi ia iar permisul de conducere omoara sau nenoroceste pe cineva. Nu.