Nerăbdarea a existat din totdeauna şi factorul principal care o cauzează nu se datorează în totalitate legăturii noastre cu mecanismele computerizate, ci capacităţii noastre de adaptare la situaţiile neprevăzute care apar.Nu trebuie să îndepărtăm tehnologia cibernetică, ci să ne reglăm pe noi înşine.Nerăbdarea este un defect pe care îl au majoritatea dintre noi şi care trebuie cuantificat şi bine adaptat situaţiei.Nu poţi să scapi de acest defect pentru că este un sentiment de tip congenital, iar natura a ştiut de ce ni l-a programat în psihicul nostru.Tot ceea ce poţi face, este să te foloseşti de ceea ce ţi-a dăruit natura într-un mod favorabil, să adaptezi şi să-ţi apreciezi acest dar.
Hai sa-ti spun ceva. INEXPLICABIL de cel putin 10 ori pe zi dau de numarul 12. ma trezesc la si 12, ma suna cineva la si 12, vb cu cineva 12 secunde, 1:12. orice ar fi e si 12. asta se intampla de vreo 3 ani.
Vlad frate, m-ai pus in mare incurcatura! Sa fie telekinezia de vina, care te tot incearca si provoca de ceva timp? E posibil, dar eu nu prea cred.Telechinezia asta,prin consumul mare de energie celebrala ce ti-o solicita,poate sa fie cred cauza faptului ca nu te ingrasi.
Sa fie de vina acel ceva care se afla dincolo de marginile Universului,care te face de multe ori sa-ti incurci mintea? Ar fi posibil,dar numai daca
"dincolo" totul se prezinta sub forma duzinei. Poate ca acele necunoscte vor sa ti se arate numai tie,propulsandu-te astfel in topul iluminatilor.
Poate ca D-zeu,ala pe care tu-l blagoslovesti mai totdeauna pe acest site,a ascultat blestemul unui credincios,si te streseaza cu cifra asta care,intamplator este identica cu numarul apostolilor? Daca asta o fi adevarul,pe mine ma cam sperie (ca ateu),sa nu patesc la fel.
In orice caz,iti spun aproape sigur, ca vinovat nu este liberul-arbitru, despre care tot ma chinui eu sa obtin niste rspunsuri de la voi. Daca previziunea mea, nu este mincinoasa, cred ca aceasta cifra te va mai urmari inca vreo 9 ani (9+3)
Imi permit sa-ti dau un sfat, poate scapi.In decursul unei luni, aprinde 12 lumanari, intra in 12 baruri si ia 12 note de la 8 in sus.Cu exceptia ultimei conditii, care-i mai grea, restul cred ca sunt usoare pentru tine
PS. daca cumva esti fumator, poti inlocuii lumanarile cu tigari.
Succes!
Tu esti ateu? juri pe dumnezeu? si daca de ex. cifra era 38. ? ce ziceai? iti voi trimite prin mesaj privat cifra respectiva, nu am vrut sa o pun pe site si stii de ce? pentru oamenii ca tine care gasesc explicatii la toate cifrele nu cred ca esti ateu, cred ca esti ateu-ortodox mai mult, Succes!
Andraaaadaaaaa întreabă: