Da aveti dreptate acesta este omul modern care este cum ziceti dumneavoastra, insa depinde de noi fiecare cum suntem sa nu generalizam.
E adevarat, ne-am indepartat de Dumnezeu. Dumnezeu ne iubeste, de aceea ne-a creat dupa chipul si asemanarea Lui. Noi suntem cununa creatiei Lui si de aceea trebuie sa ne rugam pentru noi si aproapele nostru si sa nu ne mai indepartam de Dumnezeu.
Categoric ai dreptate si mass media are o mare parte din vina, dezinformeaza populatia in mod abuziv.Acum ceva timp spuneau ca este bine sa bei minim 2l apa pe zi, iar de curand ca prea multa apa poate duce la toxinfectie cu apa.Mai ales asa zisele ''vedete'' care apar peste noapte si devin un model pentru multi PROSTI.
Si eu uneori ma certam cu Dumnezeu,efectiv nu-l puteam intelege,de ce asa? de ce sa inoculezi in itele omului dorintele astea macabre de indestulare? si intrebarea asta ma framanta cel mai tare,ce are oare de gand sa faca,sa vada pana unde poate merge ignoranta,ipocrizia,lasitatea,rautatea omului? E simplu,avem liberul arbitru,stapanii nostri suntem,si capabili sa distingem binele de rau,dora k,banii(ochiul necuratului),pare k invinge si a devenit mai puternic decat ne-am imaginat,ironia sortii este k,fiecare om intrebat in parte,raspunde k este un om bun si nici el nu intelege raul celorlalti,sau, isi imagineaza k are timp pentru cainta, sau k nimeni si nimic nu mai exista dincolo de aceasta realitate iluzorie.as fi vrut sa-ti scriu mai multe, dar ma opresc aici, daca vrei poti sa intri pe id meu sa dezbatem unele lucruri.cu bine. indiferent2000
Da, oamenii s-au modernizat si chiar daca nu este bine, asta e lumea in care traim. Nu ne putem schimba, pentru ca lumea ramane asa si noi trebuie sa traim in lume nu printre sfinti. Cu bunatate, sinceritate, generozitate nu mai putem trai in ziua de azi, ca ne calca toti in picioare. O zic din proprie experienta.
S.a secularizat lumea, vai revolutie in mentalitate, vai descatusarea de trecut si radacini, eliberarea de constrangerile religioase etc si uite unde s.a ajuns...Totusi eu consider ca nu timpul pierdut si lumea se poate schimba