| kasperu25 a întrebat:

Oare are rost sa mai avem incredere in site uri de genu wikipedia, webdex? http://www.moldo.ro/2009/12/10/sa-ne-documentam-prost/

Răspuns Câştigător
HepHap
| HepHap a răspuns:

Lumea inca nu stie ca pe wikipedia oricine poate scrie sau modifica articole. Sunt multe informatii fara surse precizate si sunt greseli chiar si acolo unde sunt precizate sursele. Wikipedia nu poate fi considerata o sursa sigura de informare, ci doar una orientativa.

http://www.tpu.ro/......ai-adesea/

10 răspunsuri:
| DeeAnna. a răspuns:

In general wikipedia e un site destul de serios. M-a ajutat de multe ori.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma "sa ne documentam prost" tie ti se pare ca suna serios?

Abh
| Abh a răspuns:

Nu am langa mine dictionarul, ce vrei sa scoti in evidenta?

| Victoria a răspuns:

Wikipedia are niste informatii destul de precise si de verosimile. Eu ma folosesc in continuare de el.

| maria1992 a răspuns:

Wikipedia este un site foarte bun, eu il folosesc aproape intodeauna si niciodata nu a dat informatii gresite, sau cel putin nu am gasit eu. Despre celalalt nu stiu, nu l-am accesat niciodata. Oricum, wikipedia il poti folosi cu incredere!happy

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ei... vorbind despre wikipedia: "nevinovat până la proba contrarie". Cât despre întrebarea lui kasperu...nu înţeleg ideea. Cele trei sensuri sunt luate din trei dicţionare diferite, după cum se vede, vina nu este a site-ului respectiv. Pentru limba română, eu folosesc des www.dexonline.ro. La o a doua privire, chiar nu îmi dau deloc seama unde vrei tu să baţi cu respectivul articol. Ne poţi ajuta cu un sfat măcar?

| kasperu25 explică:

@Raul9004 Vroiam sa va arat ca exista si prostii pe site uri cu caracter informativ, gen: webdex, wikipedia, etc. Faptul ca LER apare ca semnificatie pe webdex "cuvant folosit in colinde...etc" este ceva aberant, chiar daca scrie si semnificatia lui proprie si corecta:"timp, farmec, etc".

| laurik1315 a răspuns:

Wikipedia are multe informatii utile, adica eu am luat o gramada de informatii pentru referate si de rareori era ceva gresit, asta pentru subiectele mele de cautari. Oricum nu inteleg de ce sa ny mai avem incredere, adica dupa mine e unul din cele mai bune site-uri de informatii, cat despre webdex, nu am auzit in viata mea

| slayer666 a răspuns:

Tot nu am inteles care e problema...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala e un alt site, ok? Nu confunda dictionarul cu wikipedia.