| Kosuchin a întrebat:

Oare atentatul din septembrie 2001 a fost "aranjat", astfel incat sa creasca ura impotriva lui Bin Laden, sa se faca "dreptate", iar americanii sa aiba drum liber la resursele de petrol?
Nu, nu sunt conspirationist xP.Totusi, ce parere aveti?

16 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ce de bazaconii am citit aici.

| Hombre a răspuns:

Revin, deci dupa mintea voastra era necesar ca sa-l omoare pe Bin Laden mai intai uciderea a mii de americani si distrugerea gemenilor, de ce!? precis le era rusine sefilor americani sau nu aveau suficiente motive sa-l mierleasca pe Laden, ba voi ganditi ce spuneti si credeti, pai nici dezaxatii din ospiciu nu puneau in aplicare un asemenea plan, e lipsit de orice logica si ratiune. Tine-ti minte, sefii americani cand are interes undeva o pune de razboi impotriva unei tari intregi si ca sa-l mierleasca pe fanaticul de Laden trebuia sa puna in aplicare planul aberant pe care il sustineti voi, cica "sa fie motivati" li se falfaie de toti.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sper să nu fiu acuzat de spam însă mi-e lene să reiau toată argumentarea astfel că zic aşa: http://vilo13.blogspot.com/2011/05/conspiratii-binladeniene.html
Dacă a fost aranjat de guvernul SUA sau de altcineva, nu ştim cu precizie. Ce ŞTIM însă este faptul că NU avioanele au dărâmat cele două turnuri ci o serie de explozii controlate (dinamitări controlate, demolări controlate, cum vrei să le spui), mai ales că avioanele nu explică demolarea clădirii nr. 5 care de facto a fost neatinsă.
În fine, lectură plăcută.

Salut.

| alessia5158 a răspuns:

Iti "fumega" tare mintea, baiete!

| carpediem a răspuns:

Si daca afli "adevarul", ce? Si crezi ca-l vei afla pe TPU? Si asta te macina pe tine? "Dar ce va fi in 2012"? Fantastic.

| Kosuchin explică:

Si mie imi vine destul de greu sa cred... La urma urmei, turnurile WTC erau un simbol american; Si totusi, niciodata nu stii cat de departe ar merge cei de la putere straight face.

| bamse a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa cauti oameni care au vorbit despre chestiile astea.

In SUA sunt 2 importanti. Aaron Russo si Alex Jones. Recomand tuturor urmatorul videocilp http://www.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

| Bunny a răspuns:

Se stie de mult ca americanii si-au planuit propriul atentat. Oare de ce nu au fost persoane importante in incident? De ce au fost numai cei cu functii mici? Si sa fim seriosi la ce aparaturi dezvoltate si radare si protectie au, nu ar fi fost in stare sa detecteze avion fara autorizatie in tara? Sau nu ar fi fost in stare sa opreasca? S-a si demonstrat ca a fost pusa bomba in interior si nu a fost nici decum distruse cladirile de sus, ci de la baza lor.
Cum zice si @Lemonshu sunt papusarii care fac ce vor si omoara nevinovati.Si toate razboaiele de-a lungul timpului si cele care inca se desfasoare au interese ascunse.Si partea cu petrolul e foarte adevarata.Ei creeaza teroristii. Nicidoata nu o sa iasa vreunul din ei la inaintare sa recunoasca cate s-au facut si se tot fac fara ca noi sa avem habar.Atentatul de la 11 septembrie e doar o demonstratie a ceea ce sunt ei capabili sa faca.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Eu cred ca atentatul din septembrie 2001 a fost "aranjat" de catre americani ca sa creasca ura impotriva lui Osama Bin Laden asta e sigurlaughing!
Parerea meabig grin!

| NoKidding a răspuns:

Wow.abia acu stiti si voi de manevra cu gemenele? Americanii nu mai aveau buget si nu stia cum sa isi cumpere cat mai multe arme...si si-au omorat gemenele pentru a primi fonduri sa-si umple magaziele cu munitie. Mi-e cam sila sa stau acu sa dezvolt argumentarea...dar gugalitzi si voi, si o sa gasiti.

| bogdan_5596 a răspuns:

americanii astia nenorociti, au incercat sa elimine curentii de aer veniti dinspre japonia, au gresit si uite ce haos au provocat le ei pe continent, faza cu gemenele este veche, FMi-ul, banca modiala si alte institutii de acest gen aveau sediul central acolo

| Ceapone66 a răspuns:

Cauta pe google the zeit geist. o sa intelegi multe

| Maverick33 a răspuns:

Absolut, eu pot spune ca sunt "conspirationist", am citit carti despre 11 septembrie si am ramas socat de cate am aflat! Bush a pus totul la cale! Uita aici... turnul din nord s-a prabusit asa "ca prin minune" dupa ce niste explozibili s-au detonat la cateva zeci de secunde dupa ce avionul a intrat in cladire! Avionul intrase in cladire cu aprox 10 etaje mai sus, deci nu are cum sa se fi produs explozia din cauza impactului. Am vazut asta in poze de calitate f buna. Culmea in toate cele 4 colturi ale cladirii s-a produs explozia in acelasi timp ca turnul sa se prabuseasca pe vertical!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Santem prea mici pentru o scena atat de mare.iar papusarii stau undeva sus si manuiesc marionetele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intocmai si acum e o conspiratie impotriva ta.Te elimina scumpete pentru ca esti singurul care te-ai prins.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am parerea ca... adica, sunt de acord cu tine. Oricum, noi stam si "vorbim discutii". Vorba lu' Lemonshu, cine dracu' tine cont de noi...