Femelele aleg cu cine sa faca sex si sa duca specia mai departe,acelasi ca si la homo sapiens,aspectul fizic,situatia sociala,materiala,pozitia in grup, nu suntem mai diferiti ca cimpanzei in acest sens,nici invers,dar avem ceva unic ratiunea,vointa,nici un animal nu are vointa de isi stapani foametea,setea,dorinta sexuala,nici un animal nu se gandeste la scopul vieti,sensul vieti, noi oameni avem datoria de a descoperi universul
creierul reptilean =dorinta sexuala este ceva involuntar, genetic mostenit de la reptile, desi comun tuturor mamiferelor si reptilelor
creierul emotional =atasament, iubire, socializare doar mamiferele poseda acest creier si da poate exista si iubire
Tin sa te contrazic, gainile au si parte emotionala, si se ataseaza chiar si de oameni, Aveam un pui la tara care numai dupa mine se tinea si se baga in sufletu meu mereu cand ma vedea.
Poate te considera mamica lui
Aspect fizic, forta, pozitie sociala. Asta in cazul in care pot alege, de multe ori masculul cel mai puternic va fi singurul care va face sex cu femelele din turma.
Pai intra pe tinder, nu? Femelele cauta protectie pentru ele si puii lor, deci am vazut un documentar si leii masculii se bateau, iar cine castiga lupta era "alesul".
Miros?
Si clar nu fac ca oamenii si alearga gura-casca dupa parteneri din specii diferite. Se pare ca animalele au un instinct de conservare mult mai puternic decat la oameni. Bine, animalele nu sunt spalate pe creier cu asimilarea rasiala asa cum sunt oamenii.
Nu aleargă gură-cască? Ia să te uiți la porumbeii din parc și o sa vezi cât se ține masculul după porumbiță și ea nici măcar nu-l bagă în seamă.
Am zis ca nu alearga gura gasca dupa parteneri din alte specii. Ideea este ca desi exista mai multe specii in cadrul unei rase, un animal o sa se imperecheze cu un animal tot din specia sa.
In rarele cazuri cand asta se intampla, este pentru ca cele doua rase ajung sa convietuiasca impreuna, tot datorita influentei umane, asa cum se intampla si in cazul omului. Nu are nicio legatura cu nazismul sau eugenia. Daca tu si alte sute de milioane de oameni ati fost spalati pe creier de asimilarea rasiala pe care o impinge UE si ONU, asta nu inseamna ca este un lucru normal.
Material genetic. Sa aibe gene cat mai bune, sa isi aleaga masculii alfa. cel mai bun material genetic pentru puii lor.
Daa, atat se gandeste foca la cum vor arata puii ei, oioio. Cred ca discuta cu prietenele mai intai, vorbeste cu parintii tipului.
Este testat si pe oameni si la animale lucru asta. Sunt o gramada de studii. Nu e vorba de cum arata puiu de foca. E vorba de gene.
Era un studio odata., cu femei care isi alegeau barbatu dupa mirosul de transpiratie ale tricourilor lor.
Si toate au ales barbati cu maxilar pronuntat, si multe alte criterii.
Sunt atrasii de mirosul unul altuia si asa se gasesc in salbaticie. Femelele se imperecheaza cu masculii puternici, pentru ca cei slabi nu supravetuiesc in salbaticie. Atat femela cat si masculul simt aceasta nevoie. Si gaina se pune jos si asteapta cocosul, trebuie doar sa ai un cocos la un anumit numar de gaini. Nu o dati pe violuri ca e chiar tampit sa spui asta in cazul unor animale, in afara de om.