| legiuitorulflavia a întrebat:

Oare care credinta o fi mai buna, cea in Dumnezeu, cea in Allah, cea animista sau satanista? De ce?

5 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Atat spun.Hristos este Calea, Adevarul si Viata.Precum a zis chiar El.

| madaa a răspuns:

Eu zic ca in Dumnezeu deoarece este religia ortodoxa iar aceasta religie te lasa liber la fel cu a facut Dumnezeu El, ne-a lasat liberi ca sa putem alege nu ne-a fortat sa credem in el iar Allah este o religie care iti impune femeile nu au voie sa iasa la balcon sau sa se uite la un alt barbat in ochi aceasta religie este fortata nu acceptatawinking

Răspuns utilizator avertizat
| awakaba a răspuns:

Allah sau dumnezeu sunt unul si acelasi, nu vreau sa intru in discutie cu tine pentru ca pui niste intrebari ca nu isi au locul aici du-te tata si vorbeste cu un preot lasa-ne pe noi in pace fiecare crede in ce vrea e un pacat sa spui ca o credinta e mai buna decat cealalta. ma rog oh go on

| filosoful18 a răspuns:

Allah, yahve (dumnezeul evreilor/crestinilor), shiva, baal, etc. nu sunt unul si acelasi. nu au aceleasi caracteristici. este o teorie conform careia zeii, si-au facut fiecare cate o populatie ca sa exploateze ce este pe pamant (de aceea unii nu au voie sa se casatoreasca decat in aceeasi religie, trib sau neam). cea mai buna credinta e cea care te multumeste pe tine, acest lucru se poate intampla doar dupa ce o cunosti pe fiecare cat de cat.

@awakaba nenea, lasa-ne tu in pace cu raspunsurile tale de om care le stie pe toate. daca n-am fi cercetat, indoit si intrebat am fi ramas in pesteri si vanam caprioare temandu-ne de umbra noastra si inchinandu-ne la pietre, lupi, copaci sau alte lucruri