| EfraimAshdothabediahKochBar a întrebat:

Oare cat vom mai fugi de noi,evadand in exterior, conturind surogate sociale si spirituale superficiale? ..pana cand? Cand vom aveam curajul sa ne uitam in interiorul nostru,sa (re)gasim adevaratul EU si sa-l cultivam dupa propriile nevoi,cand vom intelege ca toate schimbarile provin din interior,antrenand apoi si exteriorul? Cand vom intelege ca arhitectii propriei vieti nu suntem decat noi insine, singurii responsabili si beneficiari ai propriilor actiuni?

8 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Vom fugi exact atita timp cit ne vom satura de falsitate si vom incepe, din cauza preaplinului, s-o vomitam si, astfel vom deveni anorexeici in ce o priveste.

| shadovv a răspuns:

Existentialismul asta...

| WR104 a răspuns:

Maine dupa prima cafea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru WR104):

Mi-a placut cum ai spus-o.
Autorul intrebarii are impresia ca toti suntem pierduti.

| Hmmmm a răspuns:

Sufar de mine insumi...

| WhatheWow a răspuns:

E foarte greu sa reusesti schimbarea cind informatia ne izbeste din toate partile ca o ploaie rece de toamna, insotita de vint; cum sa reusesti, chiar daca incerci cind modelul social e unul fals si plin de ipocrizie? Banul, el e cel mai raspindit model al societatii de azi; transformat pentru majoritatea din garant al bunastarii si vietii decente in moneda de schimb pentru supravietuire. Eul, mai exista sau a disparut complet din mintea noastra? Sintem doar niste sclavi imbracati in straie de nobili!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti realizeaza asta mai devreme sau mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. probabil trebuie sa se lanseze ca si moda sau fita asta cu privitul in interior si atunci o vor face cu totii. sa mai asteptam pana vine trendul.