ÉrotiqueConseils
Poti sa dai doar ceea ce ai! Indiferent de circumstante,de imprejurari omul bun scoate lucruri bune, iar omul rau scoate lucruri rele(vorbe), din visteria inimii lui.
Elasexygagica
Chiar daca pentru tine pare imposibil, din fericire mai exista si astfel de oameni.Stiu ca tu nu poti sa concepi asa ceva.
иeмaиנa
Eu recunosc,Erotique este cea mai buna.
Woodenpints
Da, chiar ma bucur pentru tine, ce n-ai inteles?
,, Oare ce ii determina pe unii oameni sa isi verse rautatea asupra celor din jur? "
Creştinopaţii.
Ema,
Relaxează-te! Credeam că eşti tu în tinereţe, serios! Or'cum... tot mai bună sunt.
Băi, n-aţi înţeles. Io mă refeream în faţa lui D-zeu, nu că altfel n-aş fi. Şi eu mă bucur pentru mine, Ema...
@Ema - Ce, ce? E fiica ta? Apai de stiam...
Daca-mi faci cunostinta cu ea, promit sa-mi fac chilie pe varful Omu' si sa nu-ti iau niciun ban la spovedit.
Faptele firii.
'' Căci firea pământească poftește împotriva Duhului, și Duhul împotriva firii pamântești: sunt lucruri potrivnice unele altora, așa că nu puteți face tot ce voiți. Şi faptele firii pamântești sunt cunoscute și sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăția, desfrânarea, închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbiile, certurile, zavistiile, mâniile, neînțelegerile, dezbinările, certurile de partide, pizmele, uciderile, bețiile, îmbuibările și alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu.'' Galateni 5:17, 19,20, 21.
Ia gata,ma copii,ce e aci,concurs de bunaciuni?
Ema,referitor la intrebare,eu zic ca e doar incapacitatea de mai mult in cele mai multe cazuri,iar in situatii restranse,placerea.A doua categorie eu zic ca e cam periculoasa,pentru ca e odios sa faci rau,fie el moral,psihic,verbal,sau fizic din placere.Iar ceilalti sunt complet idioti incat reusesc sa-si verse furia pe altii.Dar,ma rog,aici intervine si mentalul colectiv si parapsihologia; e logic intr-o comunitate guvernata de legea junglei ca smecherasii sa se ia de aia mai slabi(a se observa studii de caz precum cocalari odiosi, gen Ghenosu-un nene slinos, cu vreo 50 de gorile din Targoviste, foarte respectat; bine respectat si temut; bine-doar temut). Deci, zic ca e incapacitatea de a rezolva o problema pe o cale mai pasnica.La unii este si o consecinta post-traumatica,dac-o pot numi asa,de genul violentei conjugale din familie,sau abuzuri din copilarie asupra acelui individ,cum ar fi batai,injuraturi din partea persoanelor apropiate,sau sa zicem, un abuz sexual, deoarece s-au mai vazut si cazuri in care au luat-o complet aiurea victimele unor astfel de situatii apoi.Depinde de trecutul individului manifestarea aceasta a raului, problema care ar trebui pusa este pana unde escaladeaza aceste manifestari.Desigur ca atunci cand vine vorba de violenta verbala, fiecaruia ne mai scapa la frustrari cate-o injuratura sau un branci.Pace!
Aaa...si daca tot a inceput concursul de bunaciuni,eu propun sa se faca un sondaj pe site ca sa se hotarasca odata,domle' cine e cea mai buna dintre toate,respectiv, cum ar zice utilizatorul elasexygagica, cel mai bunoc.Ca sa ne hotaram odata si sa avem o decizie mai unanima,gen, sa nu ne mai certam aici, ca zici ca suntem mai ceva ca-n Amsterdam.
Pocaitzii ca tine care sunt niste ipocriti si se dau maica teresa pe langa toti, mai scutitima cu bunatatea si puritatea voastra ca mi se face rau, cand va veti trezi la realitate?
Poate avea mai multe motive : avere (bani), o mica neintelegere, razbunare
Incredibil ce poate sa existe in mintea oamenilor...
Cine stie. Ciudate sin caile Domnului. Ce-i determina pe crestini sa nu-i accepte pe atei sau pe cei de alte religii si sa-i numeasca eretici, pagini, posedati si mai stiu eu cum, de parca n-ar fi si ei oameni cu aceleasi drepturi. Nu tot despre ura si rautate patologica putem vorbi si in cazul lor? Toti au dreptul la propria religie, libertatea cuvintului si dreptul la viata. Nu este asta un mod de a asmuti multimile impotriva celor care au alta religie, sau a celor care nu sint convinsi sa creada intr-un Dumnezeu?
Hmm...asta e un subiect kilometric. Depinde ce intelegi prin rautate. Unii oameni considera ca sunt buni atunci cand sunt rai si viceversa. Iar ce ai enumerat tu mai sus pot fi principalele cauze. Insa intrebarea poate acoperi mai multe arii gen filosofie, religie, istorie, ocultism, nemaivorbind de cauze psihiatrice sau dependente de droguri, licite sau ilicite...
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: