Sistemul tău nervos devine un multivers cu o rețea complexă de universuri legate prin sinapse.
He he, cand exagerezi in inteligenta primul lucru pe care-l constientizezi este ca nu esti atat de inteligent pe cat credeai.
Creierul îți explodează, împrăștiindu-se pe pereți în forme sângerii de formule complicate, rune ce produc dezastre radicale dacă sunt elucidate și pasaje către lumi neexplorate. Uite, o luminiță se transformă într-un șoarece mort, din care iese Iisus Hristos îmbrăcat în straie de vânătoare, cu salba de cranii ale celor necuviincioși.
Ai talent, big up!
Să îi mai spună câțiva, poate îi crește moralul. Știe el la ce anume mă refer.
Deja cred ca traiesti fenomenul
Nu am auzit de oameni care o exagerat in inteligenta dar stiu destui care se cred exagerat de inteligenti ( nu fac referire la nimeni de pe TPU, ca nu cunosc pe nimeni de pe aici)
Incep sa soseasca musafiri nepoftiti la,, mansarda,,... Oricum, inteligenta nu e niciodata prea multa.Sa n-o confundam cu exagerarea in a cauta acumularea de cunostinte, in mod fortat, care duce deseori la depresii.Fiecare om are o capacitate proprie de acumulare a cunostintelor, asa ca fortarea acestei capacitati duce la,, scurtcircuitari,,.
Devi geniu dragule...și dacă totuși continui să perseverezi exagerând mai mult în inteligenţă atunci ajungi un nebun pentru cei din jurul tău!
Să nu-mi spui că te gândeai să exagerezi puțin?
Am încercat să exagerez o dată, dar mi-a apărut Iisus în cale, și am zis să mă opresc, până nu o văd pe fecioara Maria sărutându-se cu un hârciog într-un sicriu de pânză de păianjen.Mda,ce mai filosofie...
Părerea mea este că dacă inteligența trece peste măsura normală, şi devii mult prea inteligent pentru această lume, toţi oamenii te vor respinge.
Te vor considera ciudat, şi enervant.
Plus, că odată cu aceste adjective, vei deveni un singuratic, fără prieteni. Fără nimic.
Vei rămâne singur, doar cu inteligența ta.
Ce este tesatura cuantica?
Lumea subatomica?
Nu,nu exista asa ceva, tesatura spatiului ce este si ai funda
Pur și simplu înnebunești. Inteligență în exces inebuneste oamenii. Adică tu ești inteligent, și vrei să mai fii încă puțin pentru că spui că nu e de ajuns, îți "plesnește" o venă la creier și faci BUM!
Mie nu mi s-a intamplat dar de la prieteni am auzit ca lor li s-a intamplat sa li se incinga creierul si au luat foc.Ce specii de oameni.
Devii idiot
acum, daca era vorba de tine, imi pare rau!
Dar daca exagerezi cu inteligenta...esti nebun!
Nu,era o curiozitate logica
Nimic !
Pur si simplu viata decurge la fel
Cand exagerezi in inteligenta devii un mic einstein
AvalohAlyn întreabă: