"si daca putem oare calci chiar asa bun e?"ce vrea sa insemne asta? Sa putem calciu, ori sa punem calciu, indiferent ca putem ori punem tot nu am inteles.Sa putem, ori sa punem calciu unde anume?
In sf sistemul iminitar este ala cu care te nasti, fiecare om are pcte slabe, plus de asta sistemul ca oricare alta piesa si chiar soft dupa o vreme deja da rateuri, mai clar ar fi cu anii sistemul imunitar nu mai functioneaza la fel de bine ca la 20 de ani sa zicem. Apar disfunctii, profesorii se plictisesc de elevii si lasa asa de capu lor asta e doara un exemplu, cum este cazul alergiilor, in care sistemu ataca ceva nedaunator profesorii celulelor care ar trebuie sa-si faca treaba sunt probabil la o tigare iar daca uita de clasa, se duce dreacu clasa de tot, se inchide scoala.
Toate informatiile ce tu vrei sa le stii le gasesti f usor cu google.Am vazut sa citesti numa prostii, teorii le citesti, dar ceva util, sau real nu-ti prea place
Asa ai scris tu man, nu eu.Deci lasa cum scriu eu, spune ce ai vrut sa intrebi cu chestia aia "sa putem, ori sa punem calciu"deci, unde anume, sau ce mai exact ce sa pui si cum?
limba Romana se scrie cu litere mica deci limba romana nu Romana.Mai ai? Ba voi cand vedeti ca cineva va cere o explicatie,de ce dracu nu raspundeti,asta daca tot dati un raspuns? Vad ai dat replica,dar te luasi de cu totu alte chestii.
Eu nu am spus ca scrii naspa,am spus ca nu inteleg ce ai vrut a spune,asta ca sa pot sa raspund, ori macar sa incerc, daca stiu ceva.Dar nu, de ce sa explici tu cand poti sa dai cu muci in fasole ca tot romanu romanu cu r mic nu cu R mare, cu R mare scrii numa numele tarii.E grele rau astea.Dar uitasem ca tu esti german
Daca citesti despre o buna imunitate ar trebui prin evolutie sa ai un sistem imunitar mai puternic. Autosugestie.
Doriți să știți cum să întăriți imunitatea? Dacă aveți un virus de gripă în fiecare an și vă pare să ridicați toate virusurile atunci când vă aflați în mulțime.
Sistemul nostru imunitar are un rol defensiv în organism și sarcina de a ne proteja de boli. Există diverse cauze ale sistemului imunitar și ale diferitelor boli. Printre "atacatorii" sistemului nostru de apărare se numără bacteriile, virușii, microbii, ciupercile, toxinele... Se vorbește doar în favoarea faptului că răspunsul la întrebarea cum se ridică imunitatea nu este atât de simplu sau unic. Nu există o singură cale pe care să o putem lua ca lege. Puterea sistemului imunitar este afectată de factorii moșteniți și ne face imunitatea înnăscută. Avem, de asemenea, cel care depinde în mare măsură de circumstanțele în care trăim și de modul în care trăim și care este imunitatea dobândită.
Nu este neaparat deteminat genetic. Cu timpul sistemul imunitar poate fi slabit sau in cazul celor tineri facut mai puternic in functie de imprejurimi. De exemplu un copil care a fost tinut toata viata in puf si solutii anti-bacteriene se va imbolnavi mult mai usor decat un copil care a stat mai aproape de locurile cu microbi si cate nu a fost dezifectat mai ceva ca ustensilele chirurgicale. De cand eram mica orice as fi facut eram aproape de microbi si ma imbolnavesc de 1 maxim 2 ori pe an, ultima oara cand am lipsit de la o raceala a fost in clasa a 5 a si totul pentru ca eu veneam la scoala cu mijloacele de transport in comun, am avut curajul sa ating mai orice creatura, eram numai cu mana pe pisici si caini si toate astea m-au imunizat! Acum... ideea nu e sa stai cu gandaci pe fata si sa te freci de oamenii din autobuz. Ideea e ca imunitatea este deteminata de mediul inconjurator si genetic, sora mea se imbolnaveste mai usor decat mine, desi am stat in aceleasi imprejurimi. Deci da, este si o chestie genetica.
Acum... Cat de puternic sa fie sistemul imunitar? Corpul tau rezista la boli dar unii virusi patrund oricat de bun e scutul tau.
LisaJulie întreabă: