Dacă omul s-ar micşora la dimensiunea unui atom de oxigen, n-ar avea timp să se asfixieze fiindcă pur şi simplu ar dispăra, nemaiavând celule din care să fie alcătuit, numai dacă nu cumva nu s-ar micşora şi celule lui odată cu el, şi atunci, inevitabil s-ar micşora şi alţi atomi de oxigen din jurul lui (cel puţin cei aflaţi în organismul omului în cauză).
Virusul sau bacteria probabil s-ar deshidrata şi s-ar usca ca o meduză.
Tu realizezi ca in corpul tau exista molecule mai mari decat cea de oxigen? Daca aia de oxigen te depasesti in dimensiuni, din ce naiba mai esti alcatuit?
Un virus exista doar daca e activ intun mediu care sai permita asta, el nu poate exista ca noi, e ciudat dar virusi nu sunt ceva viu sau mort
totul sar misora desi da ar putea respira avand plamani mici
Bacterii usor detectabile, ba chiar simplu de facut slalom printre ele, triplu salt cu surub...ar fi nemaipomenit. Oameni la dimensiuni microscopice, asta da chin.Sa privesc in sus si sa vad mustele cum isi infig piciorusele in toate bunatatile si sa nu am puterea sa le zdribesc cu pliciul? Neh, greu de suportat!
Iti dai seama ca daca ai fi cat o molecula nu ai putea sa vezi nici macar forma unui cromozom, dar sa vezi picioarele musteor
La faza cu virusul nu stiu ce sa spun, cred totusi ca ar muri repede.
Insa omul, daca nu ar muri din cauza miscarilor bruste sigur va muri asfixiat pentru ca nu ar putea sa respire un atom de oxigen mare cat el. Ar suge electronii? ar fi imposibil ca sunt prea mari.
O bacterie imensa ar infecta milioane de oameni(prin transmiterea de la om la om) dar ar fi distrusa rapid.
Un om de marimea unei molecule ar murii in 5 min. de asfixiere.
E DOAR O IPOTEZA NU E RASPUNS DOVEDIT STIINTIFIC
Cum ar putea infecta oamenii daca ea e mare? nu mai poate intra in organismul gazdei, decat sa creeze spori microscopici sau mai stiu eu ce