Ce este plictiseala? cred ca la cate pronii are de reglat pe fractiune de secunda doar ca sa ne tina in viata ...nu se poate pune problema de plictiseala...
Cred ca, atunci cand te priveste, nu are cum sa se plictisesca! Nu, Dzeu se bucura de noi, mai ales cand facem voia Lui si de aceea te sfatuiesc sa nu-i dai motive de plictiseala!
eu chiar vorbeam cu o prietena si ea zicea "fata, dar dumnezeu asta, nu s-a saturat ca in fiecare an sa se nasca si sa moara?!?"
Nu se plictiseste, nu ii e foame, nu ii e sete, nu-i trebuie nimic la fel ca si un om in rai.
Sunt de aceeasi parere cu tine auran
tu vezi-ti de dumnezeul tau si pe noi lasane in pace
da?
1.La ce D-zeu te referi? Cel de pe TPU sau cel din ceruri?
Cel din ceruri nu se plictiseste pentru ca e un Sfant...
Cel de pe TPU...Nu se plictiseste...Atata timp cat e pe TPU
Are atatea de facut, normal ca nu. Pana si un om normal nu prea are timp sa se plictiseasca!
Am vazut o profetie a unui calugar sarb si ucenicul lui il intreba; bine dar intelepciunea intregii omeniri este, nici cat o picatura intr-un ocean, fata de Dumnezeu dupa cum spui? no god facand abstractie de religie si credinta, mi-ar place sa fie asa o inteligenta care sa ne ocroteasca si sa ne apere.si cred ca nu are cum sa se plictiseasca.stiu sunt multe tare ale societatii care trebuiesc rezolvate dar noi avem o viata de o clipa in comparatie cu domeniul mortii si inainte de noi si dupa noi.deci tind sa cred ca este totusi o inteligenta nemasurata pe care mintea noastra nu o poate nici visa daramite cuprinde.