Nu știu ce au dat ca astăzi nu am avut timp de TV, dar am văzut ieri pe alt post niște chestii.
Cred ca era aceeasi stire oarecum
100 posturi, o singura știre. plagiatori
Garantat, doar ca va trebui sa le respecti pe toate, inclusiv cele din Burkina Faso, Kargazstan sau Papua Noua Guinee
Mda... in cazul asta, păcat ca încă trăiesc în România.
Și ce ai prefera? Să trăiești în țările islamice, unde există riscul să-ți cadă bombe în cap? Sau în Africa Centrală, unde ai muri de foame? Sau în America Latină, unde există riscul să iei un glonț în cap de la traficanți?
Sau în România unde riști sa ramai fără bani sau să ajungi la spital la fiecare colt de strada? (Nu o spun din auzite, ci din experienta)
Așa e mai bine. Nu exagera, nu e chiar așa. Depinde mult de zonele prin care umblii.
Ce ma bucur ca am făcut pe cineva mulțumit la început de an
Da, asa e. Dar și în centru dacă umbli, toți găsești niște oameni mai colorați care se uita la lume.
Poate la tine în oraș. La mine nu-i așa nasol.
Imi vine in minte un vers dintr-o melodie "respecta regulile sau nu, fii tu" sau ceva de genu.Nu orice trebuie respectat, tu iti alegi in ce sa crezi si ce sa respecti.Multe lucruri nu merita respectate.A daa poate respect faptul ca asiaticii au reusit sa traiasca mancand aproape orice, pentru ca nu aveau ce manca dar nu o sa incep acum sa mananc gandaci din respect pentru o traditie.Intelegi tu ideea ca esti isteata
Înțeleg perfect
Ma întreb... oare gândacii chiar au atât de multe proteine bune?
Intrebare pusa la misto probabil, raspunsul e prea simplu.
Da, o sa iti creasca tatele, fundul...sau o sa fie intr-o forma perfecta, o sa castigi la lotto iar prietenul o sa aiba 4cm in plus.
Amuzant.
Răspunsul tău e la mișto, nu întrebarea mea.
Ma lovesti cu "eronat" hm?
Bine atunci,am presupus gresit ca e la caterinca.
Daca tu crezi ca daca respecti acele traditii o sa iti mearga bine e posibil sa iti setezi creierul sa vada lucrurile asa, in felul asta fiind mai fericita, mai pozitiva si sanatoasa deci da, dar nu datorita faptului ca respecti traditiile alea, ci din cauza mentalitatii tale.
Ce frustrare în ultima zi din an!
Oare dacă oamenii au curiozității din diferite domenii înseamnă că au probleme mentale?!? Și tu o sa răspunzi cu "da".
In primul raspuns credeam ca e la misto intrebarea si de aia am raspuns asa, iar in al doilea ti-am raspuns serios.
E normal sa ai curiozitati.
Mneah.
An nou fericit. Și zâmbește mai mult ca dispar frustrările.
Shh,lasa prostiile.
Un an nou fericit si tie.
El s-a referit la efectul placebo. Daca iti setezi creierul cu un scop, o sa actioneze fara sa depinda neaparat de mijloacele folosite pentru indeplinerea acelui scop. Exact ca in cazul testului cu pastila pentru raceala. Creierul oamenilor a fost setat ca pastila data o sa-i vindece, astfel creierul a actionat fara ca pastila sa aiba efect iar oamenii s-au vindecat. In cazul tau, daca iti setezi creierul sa fii fericita daca urmezi traditii din diverse tari, creierul o sa actioneze in scopul asta fara sa fie neaparat strict datorita "urmatului traditiilor". Nu a zis ca ai probleme mentale. Placebo nu este o problema mentala, ba din contra, cred ca este o abilitate utila a creierului.
Anul și norocul ti-le faci tu cu mana ta cu munca ta.Superstițiile în mica parte.
Tradițiile au sens atunci când oamenii îl dau. Tocmai de aceea, rolul tradițiilor este să întărească legătura dintre oamenii care cred în aceeași tradiție. Fară oameni, nu mai ai nevoie nici de tradiții.
dana_ciubotaru întreabă: