| Inferno a întrebat:

Oare de ce acei oameni pe care,din milla,incerci sa-i protejezi de propriile tale ironii, dupa un timp incep chiar ei sa te ironizeze?

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pentru ca oamenii ii calca in picioare pe cei care sunt mai slabi ca ei...e valabil pentru toti fie ca suntem constienti de asta sau nu.

| dragos9234 a răspuns:

Pentru ca pot!

| Mădă0611 a răspuns:

Ca sa te protejeze apoi de propriile ironii, din mila thinking

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Pentru ca au impresia ca sunt mai tari decat tine, isi fac o parere gresita despre tine cat si despre ei.

| pwp a răspuns:

Cand esti bun esti luat de prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici e vorba de respect, unii chiar nu merita o vorba buna. Daca tu i-ai protejat inseamna ca te-ai respectat pe tine.Nu inseamna ca esti slab, cum zice Apache.Iti trebuie si putin curaj ca sa lasi scuturile jos.Majoritatea ne aparam luand o atitudine necioplita si agresiva.

| Woodenpints91 a răspuns:

De asta nu trebuie să protejezi pe nimeni.
Am făcut si eu prostia asta mai demult, acum câţiva ani.
Aveam un prieten, mai plăpând el aşa şi cu fizic de domnişoară. Şi se lua multă lume de el, iar eu am vrut s-o fac puţin pe bunul samaritean, şi am umblat o perioadă cu el, să nu-şi mai bată toţi joc.
După o vreme, nu prea am mai vorbit, iar peste un an-2, cqnd a scăpat de aspectul de dameză şi nu-l mai lua nimeni la mişto, îl vedeam cum începea el să facă miştouri pe seama ălora mai mici decât el, cu toate că atunci când era el mic şi prost îi ura din ficaţi pe cei care se luau de el.

| WhatheWow a răspuns:

Da-i omului ce merita si ai sa vezi ca te simti mult mai protejat iar el mai implinit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au uitat de unde au plecat.

| harciog a răspuns:

Nu prea cred ca incerci sa protejezi prin prisma milei.De doua ori in aceasta fraza te ridici constient si vrei sa domini. Odata ca vrei sa protejezi, deci e clar ca il vezi mai slab, ca apoi sa-i dai lovitura de gratie fiindu-ti mila.Acelasi impuls de a domina zace in fiecare si de aceea se intimpla asta.

| onasis1961 a răspuns:

Ironia sorţii! Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti!