| dorinaugustin a întrebat:

Oare de ce in ortodoxie, expresia "pocaiti-va " este evitata si mereu se cauta nod in papura crestinilor care-si zic "pocaiti"?

Răspuns Câştigător
| BUBULINA a răspuns:

@alllina, nu cunosti niciun pasaj in Biblie unde scrie "pocaiti-va "pentru ca nici macar nu ai deschis Biblia
si nu ai primit stupid pentru ca nu esti pocaita ci pentru aberatiile pe care poti sa le scoti
uite iar niste aberati...
eu in locul tau deschidem Biblia si cautam versetul unde scrie pocaiti-va
dar nah... mai importante sunt punctele
vb lui del. o viata ai si pe aia o irosesti in fata pc-ului...
Pocăiţi-vă că s-a apropiat împărăţia cerurilor. (Matei cap 3, versetul 2 )
alllina mai cauta in Biblie

5 răspunsuri:
| dorinaugustin explică:

Stiti ce, eu zic ca daca ar fi urmate regulile "ca la carte" industria asta care a devenit biserica ortodoxa si alte culte...ar disparea; in fapt exista in biblie scena unde Domnul Isus a intrat in Templu si acolo a facut ordine...cititi numai mesajul lui aici :LUCA 19:45-48

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cunosc nici un pasaj in Biblie unde scrie "pocaiti-va " poate stie altcineva, despre pocaiti, numai de bine, libertatea de credinta nu ma deranjeaza, fiecare poate sa creada in tot ce ii doreste sufletul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degraba invers, mie mi se dadea stupid doar ca nu sunt pocaita, asta cum iti explici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tu unde esti acum Bubulina lui mama.

| TiTaNN a răspuns:

A te pocaii inseamna a te intoarce la Dunmezeu.
Cereti iertare prin cuvintele tale, nu prin rugaciuni invatate si intoarcete cu adevarat El te iubeste si te asteapta.
De exemplu:http://www.youtube.com/watch?v=u6J_Zr0-PaY