| KyraW a întrebat:

Oare durerea sufleteasca exista cu adevarat?
(Am momente cand... pur si simplu nu ma doare nimic fizic, dar simt un gol in capul pieptului, respir greu, si ma simt lipsita de viata...)

13 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Pai dupa toate simptomele, cam aia ar fi. Ce sa zic, multumeste pentru tot ce ai si pentru ce nu ai ( ca inseamna ca nu ai nevoie), bucura-te de persoanele din jurul tau si roaga-te mai mult.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este cea mai groaznică durere care nu se poate descrie în cuvinte.
Pa, pa.

| NickiMinaj a răspuns:

Durerea sufleteasca nu exista, hai sa-i spunem frustrare pentru o mai bune intelegere. anxietatea, insa, se manifesta uneori fizic.

| MajorAsshole a răspuns:

Stiu ca multi o sa voteze cu "stupid" raspunsul meu, dar nu ma deranjeaza. Spun asta doar ca sa vedeti ca sunteti previzibili, superficialilor.

Sufletul este de fapt conceput de creier. El exista doar in imaginatia noastra. La fel cum creierul elibereaza anumite substante atunci cand facem sex, ca sa ne simtim bine si ne accelereaza pulsul, etc etc, asemanator face si atunci cand "suferim". TOTUL este controlat de creier. TOT ce simti tu, un gol in piept, faptul ca respiri greu si esti lipsita de viata, etc.

Nu vreau sa influentez pe nimeni, ca stiu ca sunt multi copii pe aici, dar asta e opinia mea.

| Just1dream a răspuns:

Exista si o simtim de multe ori, dar in comparatie cu cea fizica care te face sa stai la pat pentru o perioada, cea sufleteasca te impinge sa faci tot felul de gesturi necugetate pe care mai tarziu le regreti, dar nu mai poti schimba trecutul. nu exista medicament pentru ea, iar tu esti singurul care iti poti vindeca rana inimii, cu ajutorul timpului si uneori al celor din jur

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiGabi a răspuns:

Da.Daca nu exista nu o simteai.

| UniversaLove a răspuns:

Salutare
~☆Kyra TOTUL EXISTA, o durere fizica trece repede, o rana fizica trece la fel de repede insa ramane o cicatrice dar trupurile se schimba de la o viata la alta si ramanem cu ceea ce suntem cu ADEVARAT cu Sufletul.Suntem Suflete cu trup fizic si NU trup cu Suflet.NIMIC nu dispare ci se manifesta in alta stare de a FI iar daca Sufletul nu este hranit cu IUBIRE PURA UNIVERSALA(nu cea din religii si relatii false aceea este o iubire falsa se crede doar a fi aceasta emotie unica).In capul pieptului se afla Inima intregii Fiinte sau chackra Inimii este un punct energetic ce formeaza echilibrul este unul din multe alte centre energetice.NU te lua dupa aparentele care par a fi adevarata ta infatisare prin ce vezi si auzi, sunt mult mai multe de auzit si vazut de atins si SIMTIT incat este peste orice intelegere/perceptie a acestei realitati tridimensionale pamantene iar un om bazat pe ratiune si pe datele din cap fara pic de Spiritualitate(Iubire Pura) nu le va putea intelege trebuie sa ai o INIMA DESCHISA si sa IUBESTI si sa te IUBESTI numai asa poti sa te simti hranita(atunci acel gol va disparea.pentru ca oceanul fiintei tale numai este secat ci plin de apa cristalina)numai asa poti SIMTII ca traiesti cu Adevarat,iti poti vedea scopul si menirea in viata ta actuala si pe aceasta planeta,poti auzi ce mama natura aceasta minunata fiinta numita Pamant iti sopteste,ce intreagul Univers iti spune,in acest mod ai o claritate in a intelege ce Sufletul tau iti spune si Viata insasi la fel.IUBIREA PURA este cheia spre regasirea intregii fiinte,numai asa poti capata intelepciune si te poti reintoarce la starea ta de a FI(PUR LUMINA). Orice pleaca de la nivelul eteric si se manifesta pe trupul fizic,daca ai o suparare emotionala,resentimente,frica si alte stari negative acestea duc la diverse boli fizice cancer,atac de cord,diabet, tumori etc. Orice la nivelul energetic subtil se va depune si la nivelul fizic fie ca vrei sa vezi sau sa SIMTI fie ca nu, aceasta este Adevarata Realitate.Incearca sa lasi starile negative sa te ocoleasca lasa rautatea altora sa te ocoleasca,ai incredere in Viata si Inima ta,NU te indoi de tine si Fi tu Insuti indiferent de ce spun alti semeni pamanteni NU te lasa descurajata de nimic si nimeni. Apuca-te de pictura folosind culori vii frumoase,asculta muzica armonioasa,fa o plimbare in padure,cat mai multe flori in camera ta,mangaie un animal,imbratiseaza un copac, ofera o alinare si mangaiere oricui char si oamenilor care te ataca, canta daca simti sa canti danseaza daca simti sa dansezi.Stai relaxata pe o paturica pe campie si Mediteaza incarcate cu Lumina Iubirea si Pacea Universala vizualizand in timp ce respiri o lumina alba cristalina ce te patrunde si lucreaza in intreaga ta fiinta si expiri acea lumina alba,ft simplu de meditat. Evita oamenii agresivi,fumatori,alcoolici,cei ce consuma droguri halucinogene,oamenii ce urasc tot ce reprezinta Puritatea,Evita sa le consumi si tu, cei ce le consuma ofera-le Iubirea ta insa ai grija si fi precauta stand langa ei te vor golii de energie(acesta mai este unul din motivele pentru care te simti fara viata ca si celelalte spuse mai sus, cei ce consuma aceste toxine au in aura lor diverse entitati negative din astralul jos ce se hranesc cu energia vitala a gazdelor si a celor ce stau langa gazde de aici si dependenta care o au acesti consumatori). Sper sa nu iti sune a nebunie ce am scris in unele parti al acestui mesaj insa daca iti vei deschide INIMA si vei Simtii sigur ai sa intelegi daca te vei lasa ghidata de ratiune si ganduri sigur ai sa ma crezi un nebun.TU alegi de ce sa fi ghidata de INIMA sau ratiunea limitata.Inima este NELIMITATA in a cunoaste VIATA/CREATIA.Frumoase poezii insa putin triste, continua sa compui poezii dar ceva mai vesele poti mult mai mult, aceasta lume inca scaldata in inconstienta are nevoie de artisti ca si tine continua sa te exprimi dar exprima IUBIRE nu tristete. IUBIREA ESTE ADEVARATA TA IDENTITATE ☆~

| Alinutaaaalina a răspuns:

Da,exista! Cu totii am avut sau vom avea de-a face cu ea.

| andra_9015 a răspuns:

Durerea sufleteasca chiar exista.dar-de cele mai multe ori-apare in momentele in care te astepti mai putin. faci o greseala, te certi cu cineva[uneori dintr-o prostie] dupa care apare durerea si regreti.ai vrea sa dai timpul inapoi, apar lacrimile, iar timpul-din pacate-nu se mai intoarce.atunci,simti cum totul se prabuseste in jurul tau,viata ti se pare lipsita de sens si cauti cu disperare rostul existentei tale,si,de foarte putine ori reusesti sa-l gasesti. durerea loveste pe oricine,oricat de puternic ar fi,doar ca aceia au puterea sa-si ascunda suferinta. oricum, momentele astea exista in viata fiecarei persoane, singurul lucru pe care il putem face este sa speram si sa incercam sa trecem cu bine peste.oh go on

| iReal96 a răspuns:

Normal ca exista! si mie mi-se intampla de multe ori...cand nu am nimic.dar, am o senzatie asa de tristete si durere mai ales cand ma gandesc la ceva ce-am pierdut. ex: bicicleta.tv.etc.glumesc.tongue

| cretzulycy a răspuns:

Eu cred ca exista... atunci cand esti suparat sau e ceva care te framanta, simti tristete, simti cum pur si simplu te doare sufletul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista crede-ma mi se intampla si mie de multe ori.
Aceasta durere este mai grava decat cea fizica.