știu și eu una "în viata nu regreți decât nebuniile pe care nu le-ai făcut!"oscar wilde, parca evident, dacă le faci te pot costa foarte scump
Eu sunt de parerea ca e mai bine sa faci un lucru nu sa iti para rau mai tarziu, dar in orice caz ori ce ai vrea sa faci ca ma gandesc ca ai pus intrebarea asta deoarece esti indecisa in legatura cu un lucru si nu stii daca e bine sa il faci. Mai intai analizeaza situatia din toate pctele de vedere. sper ca te-am ajutat...
Pai e bine sa faci un lucru..., insa e rau atunci cand nu e si in concordanta cu ceea ce iti doreai si/sau ramanand la stadiul de neindeplinire - sa spun asa.
Dap, regretul e regret, important e sa stii sa faci fata/treci peste..., mai bine spus- cu alte cuvinte sa ai forta sa treci peste- resemnandu-te, fiind optimist/contient ca vei mai da si peste alte probleme/optiuni si/sau obstacole; in fond, asta (ne/) e viata, si cu rele si cu bune.
Pai,,in viata ai sa regreti mai mult ce nu ai facut, decat ce ai facut pentru ca lucurile acelea se uita cu timpul, insa cele care nu le-ai fktnu le vei uita.
Vina este regretul pentru ceea ce am facut.Regretul este vina pentru ceea ce nu am facut.
Harris a zis bine caci mai bine sa regreti ca l-ai facutt ca iti va trece la fel ca si mie ca am av incredere in cine nu trebuie dar a trecut asta dar am aav o sansa dar am refuzat si ma tot gandesc si in ziua de azi ce sar fi intamplat daca acceptam
Buna,
Eu merg pe ideea mai bine sa regret ceva ce am facut, decat ceva ce nu am facut. Mereu cand nu fac ceva ma gandesc la "ce-ar fi fost daca...". E important si ce anume faci. Nu te poti arunca cu capul inainte mereu, insa daca e ceea ce iti doresti nu cred ca te va impiedica cineva. Succes!
Cel mai bine e sa faci un lucru care crezi tu ca te ajuta si care crezi tu ca e cel mai bine pentru tine:X
Cred ca mai bine faci un lucru, pe care sa-l regreti decat sa nu il faci si sa te intrebi mult timp ce sar fi intamplat daca l-ai fi facut
Asa e, este mai bine sa faci un lucru pe care il vei regreta decat sa nu faci nimic si sa te intrebi mai tarziu oare cum ar fi fost daca...
Mai bine faci ceva si vezi ca e/nu e pentru tine, decat sa nu faci ceva si sa te gandesti toata viata ca acel lucru ti-ar fi putut schimba viata in bine.
Eu sunt de parere ca mai bine faci un lucru pe care apoi sa-l regreti, decat sa gandesti apoi aiurea si sa iti imaginezi cum era daca il faceai.defapt decat sa regreti ceea ce nu ai facut mai bine regreti ceea ce ai facut.!
Buna. Parerea mea este ca NU trebuie sa lasi lucrurile cu indoiala.Mai bine iti asumi un risc si afli, pentru ca asa e viata. E frumoasa si trebuie sa incerci. Daca nu, ai sa regreti mereu pentru ca noi nu avem niciodata o a 2-a sansa.Deci profita.Chiar daca sunt riscuri si consecinte, conteaza placerea din momentul in care faci lucrul respectiv. Intotdeauna sa faci ceea ce simti, pentru ca timpul trece si nu poti sa'l dai inapoi.Eu as vrea cand o sa ma ridic sus sa plec fara niciun regret:X Sper ca te'am ajutat. Funda?:X
Cred ca e mai bine sa-l faci (depinde cat de periculos este) deoarece inveti din greseli...si cine stie. daca nu gresesti acum.vei gresi mai grav peste ceva timp... Sper ca te-am ajutat intr-un fel.
Nu spune ca nu poti. Spune ca poti si incearca.Si daca nu reusesti nu e pentru ca nu poti ci pentru ca nu esti pregatit, antrenat.Nu renunta din prima si nici dupa a 10-a incercare.Greseste fara frica si invata din greselile pe care le faci si nu le repeta.Fa altele si nergi mai departe.
Stiu ca nu prea are legatura, dar ideea e aceeasi in mare parte.
dana12848 întreabă: