Cand manca, bea, mergea la toaleta, inchidea camerele de luat vederi.
lasand gluma la o parte, vezi filmul Limitless, unde aia fac reclama unei pastile care permite omului sa foloseasca 100% din creier.
desigur, totul e fictiune.
Mai baiete, meditatia nu-i decit un termen tembel.Eu cred ca mai degraba este atingerea unui inalt nivel al constiintei astfel incit corpul isi ia toata energia de care are nevoie pentru a supravietui direct din energia superioara el fiind una cu ea.Acei oameni ating divinitatea fiindu-le imposibil de a face rau cuiva pentru ca raul in ei nu exista.
Chestia e ca energia este peste tot,fiecare atom, fiecare electron se misca, deci are energie.Probabil acest om a reusit cumva sa valorifice mediul inconjurator si sa il transforme in energie pentru celulele lui/
Nu este primul care reuseste sa-si ia energia din प्राण.Au mai fost destule cazuri. Tereza Neumann de exemplu.
Mda. Frumoasă povestea. Poa' s-a referit doar la mâncăruri sau băuturi interzise de ştiu eu ce religie are moşu'
Dacă n-ar fi consumat nimic 70 de ani, n-ar mai fi avut ăla creier întreg cu care să atingă înălţimea aia spirituală.
Da, cred că unii oameni pot face lucruri mai neobişnuit, să zic, dacă realizează anumite lucruri pe care alţii nu le pot vedea singuri, sau chestii de genul, dar eh... populaţia majoritară e limitată rău, pentru că tot oameni suntem, toţi. Specimenele ciudate sunt puţine.
Exista multe tehnici de meditatie in lume. Ele se dezvolta in timp si inseamna mai ales un exercitiu foarte greu de lupta cu propria fiinta. Iar cei care le practica sunt speciali. Sa zicem ca sunt alesi in primul rand pe criteriul ca ei insisi cauta la un moment dat in viata lor aceste experiente, deoarece se stie ca ele reusesc daca exista totala disponibilitate si vointa. In rest, studiul experientelor celorlalti este doar un adjuvant.
Eu cred ca asta e Dumnezeu. Haideti, crestinilor, sa credem cu totii in el si sa-l veneram
Daca nu zicea partea cu zeita parea mai credibil...70 de aniNimeni nu poate ajunge la nivelul asta si nici nu are cum, daca nu e o asa zisa "minune"
Salut!
Nu te pot ajuta nici pastilele nici nimic.Iti poti folosi 100% din creier doar daca te nasti asa. Exista cazuri foarte foarte rare in care un copil se naste cu anumite legaturi in plus la creier.Asta ii trebuie omului pentru a putea face lucruri ''supranaturale''.
Cea mai grea munca e cea cu noi insine.
numai asa putem ajunge la recuperarea noastra pentru ca daca stam sa ne uitam in urma la vechile civilizatii ne putem da seama cat de involuati suntem si care era "normalul" pe atunci.
totul e sa meritam.
Cea mai grea munca e cea cu noi insine.
Numai asa putem ajunge la recuperarea noastra, pentru ca daca stam sa ne uitam in urma la vechile civilizatii, ne putem da seama cat de involuati suntem si care era "normalul" pe atunci.
Daca ne gandim la folosirea 100% din creier ca la un IQ "maxim", sa ne reamintim ca avem 2 emisfere cerebrale nu una si pe langa IQ, trebuie sa ne dezvoltam si EQ-ul.
E important SA CEREM dar CEL MAI IMPORTANT E SA MERITAM!