| Superior a întrebat:

Oare exista regenerare? A incercat cineva ca in loc sa tipe si sa zica "AAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" sa incerce sa se concentreze? Poate mareste procesul de regenarare in locatia tinta, cine stie?

10 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Regenerarea e normal că există altfel după câte ori ai căzut în cap de mic, erai irecuperabil. Psihicul poate influența într-un anumit mod anumite procese ale organismului. Într-un fel cred în puterea voinței și din acest punct de vedere. Totuși e fapt demonstrat că atunci când strigi durerea se simte mai puțin, deci mai bine faci așa decât să te concentrezi, cum zici tu. A nu se înțelege că eu cred că prin concentrare te regenerezi ca în filme, ci că poate oferi o diferență însă una minimală.

| SG1995 a răspuns (pentru T0T):

Păi nu e nicio legătură între lipsa dureri și regenerare, depinde acum de răni, se pare că pielea se "regenerează" oricum deoarece celulele moarte sunt înlocuite, durerea de fapt e cauzată de sistemul nervos și e ca un semnal de alarmă că ceva nu e în regulă cu corpul, chiar dacă durerea nu există corpul va fi în continuare vătămat. În cel mai bun caz dacă te concetrezi suficient diminuezi intensitatea dureri, dar nu cauzezi regenerarea. Când vorbim de regenerarea biologic, ia există într-o mică măsură dar e complet automată, nimic din ceea ce faci nu o să accelereze vindecarea.

| T0T a răspuns (pentru SG1995):

Am spus eu că e vreo legătură? Am zis că oricum se regenerează cam la fel de repede și am dat de înțeles că mai bine să procedezi astfel ca să mai reduci din durere.

| T0T a răspuns (pentru SG1995):

Toate acele automatisme pleacă de la creier. Peste anumite boli treci mai ușor cu voință de aia am zis că poate exista o mică diferență. Creierul și modul în care îl folosim cred eu că pot influența astfel de procese într-un mod sau altul.

| SG1995 a răspuns (pentru T0T):

Asta e normal, auto-sugestia joacă și ea un rol importan, de exemplu sunt mai mult șanse ca un tip care are cancer să supraviețuiască dacă crede că are șanse, decât un individ care e convins că e mort orice ar face. În clipa care te dai bătut și instinctul de conservarea moare, creierul numai lucrează la aceeași capacitate, deci în cazul unor boli grave precum cancerul pe lângă tratamentul peer-se care e evident că are cea mai mare importanță, e important și să speri că vei fi în regulă.

| SG1995 a răspuns:

Prea mult Doctor Who. laughing Ideea în sine e awsome, dar din păcate nu există, se pare că conceptul de regenerare, are la bază ideea hindusă de reîncarnare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, m-a durut si mai tare.

| Skippy223 a răspuns:

Exista regenerare la unele animale.
Soparle, viermi, castraveti de mare, rechinii (dinti regenerati), paianjeni, bureti de mare, steaua de mare, etc...

| mazaroi a răspuns:

Un studiu spune cand un om țipa cand se loveste nu mai simte durerea.Eu nu cred daca te concentrezi ajuta la ceva.Regenerarea se face in timp.