| GrindRoad a întrebat:

Oare talentu invinge experienta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o invinge.dar amandoua impreuna fac perfectiunea.

8 răspunsuri:
| RoXxy a răspuns:

Este mai mult decat posibilwinking

| Alinutaaaalina a răspuns:

De cele mai multe ori nu! Acum depinde despre ce cazuri vorbim.Dar nu, nu cred ca talentul invinge experienta, depinde de domeniu.

Răspuns utilizator avertizat
| Klepto a răspuns:

Nativii bat muncitorii, dar nu te poti baza doar pe asta, si Mowgli sau Tarzan puteau sa aiba talente unice de la mama natura, dar daca nu si-au folosit talentul si nu l-au antrenat si au ramas in jungla, degeaba.

| AlexC a răspuns:

Dintr-un caz subiectiv ai ajuns sa pui o intrebare obiectiva.De ce ai pus intrebarea asta, stiind bine ca difera de la caz la caz. Cand gasiti raspunsul eu am sa va dau contra-argument si expemplu. Difera de la caz la caz, de la o persoana la alta!

| MajorAsshole a răspuns:

Depinde de "domeniu". Daca vorbim despre muzica, de exemplu, da, talentul invinge clar experienta. Daca vorbim despre educatie, de exemplu, despre profesori - experienta invinge "talentul" - daca il pot numi asa - totusi au si ei un talentwinking

| Kanghu a răspuns:

Never!

Experienta este superioara talentului, dar ai nevoie de amandoua intr-o oarecare masura.

| bluebios a răspuns:

Talentul fara munca este zero. Dupa cum spunea si Einstein: Inovatia este 10% inspiratie si 90% transpiratie.