De cele mai multe ori nu! Acum depinde despre ce cazuri vorbim.Dar nu, nu cred ca talentul invinge experienta, depinde de domeniu.
Nativii bat muncitorii, dar nu te poti baza doar pe asta, si Mowgli sau Tarzan puteau sa aiba talente unice de la mama natura, dar daca nu si-au folosit talentul si nu l-au antrenat si au ramas in jungla, degeaba.
Dintr-un caz subiectiv ai ajuns sa pui o intrebare obiectiva.De ce ai pus intrebarea asta, stiind bine ca difera de la caz la caz. Cand gasiti raspunsul eu am sa va dau contra-argument si expemplu. Difera de la caz la caz, de la o persoana la alta!
Depinde de "domeniu". Daca vorbim despre muzica, de exemplu, da, talentul invinge clar experienta. Daca vorbim despre educatie, de exemplu, despre profesori - experienta invinge "talentul" - daca il pot numi asa - totusi au si ei un talent
Never!
Experienta este superioara talentului, dar ai nevoie de amandoua intr-o oarecare masura.
Talentul fara munca este zero. Dupa cum spunea si Einstein: Inovatia este 10% inspiratie si 90% transpiratie.