| Geanin a întrebat:

Oare universul aratat noua e real? Adica noi oare suntem chiar suntem evoluati din maimute, sau adusi de un creator narcisist si fals, sau ne-au daus asa numtitii extraterestrii? Oare istoria este adevarata sau un rod al imaginatiei. Oare noi suntem suntem de fapt intr-o stare de visare (transa) si in acest univers totul este posibil dar nu ne dam sema cum sa folosim acest "posibil" exact ca intr-un vis unde nu ne dam seama ca visam!

12 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Am ajuns la concluzia ca universul arata cam asa --> http://whenthecrisishitthefan.files.wordpress.com/2012/02/tv-no-signal.jpg :-? restul e can-can.

| Hombre a răspuns (pentru Mădă0611):

Mai dar multi purici prin universul tau, mai da si tu cu flit.winking

| Lizzu a răspuns:

"Oare universul aratat noua e real? "
-nu stim. Am invatat sa nu mai cred nimic, nici chiar teoriile stiintifice demonstrate. Nici chiar pe acelea.

Cateodata, un lucru, oricat de real si logic ar parea, oricat de demonstrat ar fi, e posibil sa nu fie asa.
Noi demonstram lucrurile tinand cont de realitatea noastra fizica si de obiectele pe care le avem la indemana pentru a explica totul.
Realitatea fizica e limitata. Inafara ei pot exista n posibilitati si n stari de fapt la care mintea unui om nu poate ajunge.
Parerea mea.

"Oare noi suntem suntem de fapt intr-o stare de visare "
-nu stiu. Dar as vrea sa fie asa.

| sabin89 a răspuns (pentru Lizzu):

"Cateodata, un lucru, oricat de real si logic ar parea, oricat de demonstrat ar fi, e posibil sa nu fie asa." - Cum, crezi ca intr-un triunghi dreptunghic a^2 + b^2 s-ar putea sa nu fie c^2? confused

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul corect este da.

| Geanin explică (pentru anonim_4396):

Serios? Chiar crezi asta?

| dragos38 a răspuns:

Toate aceste descoperiri au fost date peste cap, se stie ca primul schelet uman dateaza de acum 7 milioane de ani, insa nu se vorbeste nimic despre o alta descoperire a unor arheologi care au descoperit amprenta lasata de un picior uman care dateaza de pe timpul dinozauriilor deci acum sute de miiloane de ani ori in acele timpuri fiintele umane nu aparusera.''Cronica Ilusrata a omenirii,,

| gmbod1 a răspuns:

Eu zic ca ne tragem din maimute pentru ca este ceva evident adica sa nu te razi (sa fi barbat) sa nu te bierberesti timp de 1 an si esti plin de par este ceva logic, cat despre extrateresti sunt si ei ceva pentru ca am inteles ca mayasii au disparut dintr-o data si de murit nu au murit, cum de erau ei asa de buni la astronomie aveau ajutor de undeva (este parerea mea).

| Geanin explică (pentru gmbod1):

Ok. Si eu sunt cu evolutionismul dar oare femilor de ce nu le creste par. Cu timpul oare s-au epilat pentru estetica si asa nu le mai creste par sau ce?

| godge a răspuns:

Raspunsul:NU.Pentru a simula intreg universul ai nevoie de mai multa energie decat ar putea exista in vreun univers vreodata.

| Lhurricane a răspuns:

Intr-o lume in care majoritatea lucrurilor par ordonate, e doar haosul jucand teatru iar acol unde e haos, unde haosul se arata, e ca un semn de intrebare lasat intentionat ca sa ne induca in eroare.deci pana la urma traim in haos sau in ordine? si daca tot veni vorba,care e diferenta? sunt de parere ca raspunsul la intrebarea asta si intrebarea ta e acelasi desi sunt doua intrebari diferite.

parerea mea spusa direct? se prea poate, chiar mai mult de atat, gandeste-te daca am ajuns la punctul asta in care sa ne intrebam asta, care e urmatorul. sti ca, nimic nu se termina niciodata, mereu exista urmatorul pas.

| catelusu02 a răspuns:

Interesanta intrebare; si eu m-am inrebat mai demult la fel si as fi chiar intre variante:oamenii cred in fiinte divine, dar, in acelasi timp, fosile de maimute preistorice descoperite de oamenii de stiinta dovedesc ca omul e o specie evoluata din Driopitecus. Sincer, nu stiu ce sa spun: sunt complet
incuiat!