| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Obisnuiti sa priviti omul in exterior sau in interior?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Interior.
Exteriorul în cazul meu începe să conteze/"devine vizibil" mult după, când am apucat deja să cunosc omul din spatele ambalajului, care oricum este irelevant, dacă interiorul nu m-a impresionat în mod plăcut. Iar dacă m-a impresionat, în mod sigur mă va impresiona și exteriorul. Nu se pune problema.

29 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Sint chirurg, iti dai seama...

| BeyondTheDarkSun explică (pentru harciog):

Supraapreciez raspunsurile tale ironice, harciog chirurg ce estihappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Fugi în pădure, că-mi furași replica.

| Woodenpints91 a răspuns:

Exterior. În interior nu-s decât maţe, sânge, ficati, rânze...chestii de genul.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Woodenpints91):

Este intr-adevar si asta o teorie laughing

| morningstar a răspuns:

Este imposibil sa nu fac un 'rezumat' despre cineva atunci cand il vad pentru prima data, chiar daca stiu ca este doar o aparenta. Dar imi place sa cred nu neaparat ceea ce imi spune despre el/ ea, ci sa 'traduc' miscarile, vorbele, atitudinele sale. Mi-e greu sa cred persoanele care atunci cand se prezinta incep 'poezia': "Urasc minciuna, oamenii cu doua fete, sunt sincer..." :O; de fapt cam asa fac majoritatea starurilor din ziua de azi. Cred ca cel mai bine este sa asteptam si sa nu judecam prea repede oamenii pana intr-un moment mai sensibil pentru ei, adica un moment in care dau totul pe fata.De cunoscut un om in mod absolut nu o sa putem face niciodata, dar cred ca a cunoaste in interior dureaza, dar merita!

| anss23 a răspuns:

Prima oara in exterior, dupa in interior.Alta ordine nici nu cred ca ar fi posibila. Vrem,nu vrem,prima oara vedem cum arata o persoana,iar daca ceva din aspectul ei ne inspira,incedere,mister,respect, admiratie sau orice altceva cautam la un posibil prieten, ne vom dori sa o cunoastem mai bine.Dar pot vedea frumusetea intr-o persoana care nu se incadreaza in standardele societatii ale "frumusetii".Mai intai ma uit la aspectul fizic(in special ochii), iar daca respectiva persoana imi da impresia ca are o personalitate frumoasa, imi voi dori sa o cunosc si in interior.

| BeyondTheDarkSun explică:

Fanul meu?

| stresat a răspuns:

Privim exteriorul, si asta ne atrage prima data la o persoana. Daca ajungi sa si cunosti persoana respectiva si este frumoasa la interior, atunci ti-ai gasit "jumatatea". Dar banuiesc ca nu era vorba despre asta. Cum a mai zis cineva, privesti din exterior spre interior.

| shhhs a răspuns:

Nu stiu, dar incerc mereu sa privesc oamenii ''in interior''. happy

| ZambetulNebuniei a răspuns:

rolling on the floor))
E amuzant sa auzi oameni cum mintlaughing)
Sa fim seriosi, majoritatea spun ca privesc interiorul si ca el conteaza. Numai prosti.

Daca ambalaju nu te atrage, este parca mai greu sa vorbesti cu persoana respectiva. Eu din experienta stiu, nu sunt o mare frumusete...

Insa, imi place sa aud oameni cum mint, e amuzant. Natura te face sa il privesti pe ala mai frumos cu mai multa incredere, sa il vezi mai inteligent etc.
Poate sunt eu pesimist si negativist si vad doar ce e negru, dar traim intr-o lume guvernata de ambalaju fizic, de etichetele sociale si te parerea altora.

Asta e parerea mea.

| Mădă0611 a răspuns:

Interior, sa gasesc o explicatie pentru comportamentul lui.

| Delicacy a răspuns:

Obişnuiesc să privesc omul în funcţie de manifestările sale comportamentale, adică din interior.Nu este foarte uşor să faci asta, implică multă atenţie, răbdare, empatie; de aceea mulţi preferă să privească doar exteriorul.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Exterior

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ochi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ma lasa incerc sa il descopar de la interior spre exterior!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sufletul interior, exteriorul este doar o masca a omului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de chimia pe care o am cu persoana respectiva. Daca e chemistry de la inceput sunt toata pentru interior (nu vorbesc numai de relatii cu sexul opus), iar cand nu e chemistry incerc sa cunosc persoana mai bine, dar nu ma astept deloc sa ne acordam pe aceeasi lunngime de unda.
Deci, e mai mereu in functie de chemistry.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe exterior, ca nu sunt doctor.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Din exterior in interior

| andipd a răspuns:

Interior big grin de exemplu baiatii din poza mea nu sunt foarte frumosii dar imi plac de ei pentru ca muncesc mult pentru ceea ce fac si sunt (parerea mea) foarte de treaba...nu i-am intalnit niciodata desi sunt idoli mei happy

| Loora a răspuns:

"Degeaba privesti exteriorul daca interiorul e stricat"! Cam dupa asta ma iau mereuhappy! Intotdeauna frumusetea interioara a contat cel mai mult pentru minewinking!

| alexciuc a răspuns:

In amandoua partile...

| IoanaGabe a răspuns:

Interior.apoi exterior!

| Iasyxd a răspuns:

Intrerior,este cel mai important, dar 30% e si exteriorul

| Ramonelle a răspuns:

Hei!
Pentru mine conteaza mai mult interiorul.Omul nu inseamna numai aparenta,iar temperamentul,caracterul, calitatile si defectele il definesc pe el,ca persoana, nu? Insa, sa fim realisti, conteaza foarte mult si exteriorul, mai ales in societatea in care traim astazi, pentru ca oamenii te judeca si dupa acest aspect.Cand esti neingrijit sau cand iti sta parul in toate directiile sau cand te-ai imbracat mai ciudat in comparatie cu ceilalti, esti evitat, respins chiar, iar cum nimanui nu ii place singuratatea, e normal sa fii atent la multe lucruri care tin de exterior. Eu asta credhappy

| Rus_Ion_1965 a răspuns:

In interior, exterirul e in continua schimbare, conteaza ce suflet ai nu cum arati.

| LoOLoO1234 a răspuns:

Sincer, exterior.