Varianta 1,2, 3 si varianta speciala Klepto.
Varianta 1:
Acuma pleaca "acea fata" definitiv din oras, n-am fost destul de bun pentru ea si niciodata n-o sa fiu atat de bun.Momentul ala in care iti dai seama ca fata visurilor tale nu te place deloc si te tine ca un catel ca ii place atentia care i-o oferi, momentul ala iti este fript cu fiert incins pe creier.
Varianta 2:
Doar 2 mai serioase au fost in viata mea si amandoua aveau acelasi talent, sa se dea peste cap ca si Fat Frumos, sa se transforme in tocator/incinerator si sa-mi distruga inima.Nu exista asa ceva pentru mine.
Varianta 3:
Sunt urat, gras si prost, mi-am instruit fundul sa atenueze orice lovitura primita din societate, si inima mi-ai facut-o la cuptor cu sos de ceapa rosie si mandarine si am mancat-o.Nu exista acceptare la nivel social, sa mai sper la ceva sentimental?
Varianta speciala Klepto:
Is urat, gras si prost, cine ar vrea sa aiba de-a face cu mine?
Suferinta, deceptie, minciuni si ca am fost tinut ca animal de casa doar pentru atentie si amagit, mi-au schimbat paleta de culori cu care eu vopsesc dragostea.Eu n-am fost atins de Cupidon ci de Stupidon, Hidosion si Obezion, imi trag infatisarea dupa mine.N-am atras nicio fata, n-am sa atrag nicio fata, n-o sa atrag nicio fata, deci chiar si treaba cu sexul pica.22 de ani si prea multe luni mi-au trebuit sa-mi accept uratenia si ma simt bine ca urat.Nu mai incerc, nu mai sper la asa ceva, nu mai visez ca intr-o zi o sa vina o fata si o sa vada prin uratenia, grasimea si prostia mea si o sa-i placa ce o sa vada. Poate exista(hahahahah ce gluma), dar a furat-o un alt urat, gras si prost.Nu exista dragoste pentru urati, grasi si prosti ca mine, de ce sa mai incerc.Am incercat poate poate ipocrizia fetelor din "Pentru mine nu conteaza cum arata, conteaza doar interior, sa ma respecte si sa ma iubeasca" este de nivel subatomic, dar se pare ca este de nivel astronomic.De ce sa sper sau sa caut ceva ce nu mi se potriveste, plus ca dupa prea mult timp am realizat unde am gresit, am gresit ca am incercat sa caut ceva ce n-o sa mi se intample, nu-mi este predestinat si ca fetele nu cauta o replica a lui Igor, ajutorul lui Dr. Frankenstein, Cocosatul de la Notre Damme varianta din viata reala, ca in poveste el are fata si Monstrul din laguna radioactiva.Fix fata care am crezut ca ma place pentru ceea ce sunt, mi-a tradat increderea in dragoste. Dragostea este subreda si trebuie sa fi si imprevizibil, spontan si sa te schimbi cum vrea fata.Azi o ai maine nu, bagi timp intr-o "fata usoara", o respecti si o iubesti si ea isi rezerva dreptul de a te parasi si de a te trata ca un prost.Chiar si harciogii primesc ceva "actiune" in timp sezonului de imperechere, eu n-am asa ceva, nici macar proastele, grasele si urate nu se uita la unul ca mine.
Intrebarea ar fi: cati din cei care au ales au fost constienti de faptul c-au facut o alegere? Rozatorule, momentul, imprejurimile, viata, iti "fura" haina fara sa-ti dai seama. Si ce faci cand te vezi fara haina? Sex!
Delilah 21, si mila face parte din viata atita timp cit este spontana.Cind o tolerezi e timpenie crasa. Klepto, iti inteleg trimiterile si nu ma induiosezi decit cu lacrimi in penis.Sint oameni si oameni dar mai ales, la acei oameni care tac, sa stii ca tacerea nu-i o slabiciune.De multe ori faptul ca tac demonstreaza ca au controlul.
@harciog Stiu ca sunt patetic, defect, ciudat, gras, urat, prost, dar mama mi-a spus ca sunt special.
De ce se face asta? Pentru ca e o societate de ca-cat, care pune pe primul loc placerea(nu zic ca nu e bine), in fata unei relatii de lunga durata.Si nu din cauza fricii,carierei,ci din cauza comoditatii pe care tocmai societate le-o insufla multora,cum ca nu se merita o relatie de lunga durata,in care sa investesti sentimente si timp,si ca tot accentul trebuie pus pe sex,sa ti-o tragi in pozitii cat mai salbatice, sa ti-o tragi cu cat mai multe/multi, si cat mai multa destrabalare.Nu sunt crestinopat, dar sunt un adept al familiei si ale valorilor adoptate de acestea, cu sacrificiul si onoarea pe primul loc.Stiu ca e o marca inregistrata de-a mea deja, dar tot tin placa asta.Societatea din prezent are o lipsa acuta de onoare,respect si cinste. Daca a existat vreodata o Sodoma si o Gomora,ei bine,s-au cam intors,pentru ca e o societate mizera,sustinuta doar de idei bolnavicioase ce nu fac altceva decat sa ne transforme pe aproape toti in niste Dorian Gray si baronul ala care l-a invatat sa puna accent doar pe placere(am uitat cum ii zicea, Hayward, parca).
Dragoste de neuitat nu exista.As putea chiar sa ma hazardez sa spun ca nu exista deloc dragoste.Un crush,o atractie de moment,o pasiune,in chestiile astea se poate crede fara sa ai riscul de a fi deceptionat,dar tin sa ii anunt pe Romeo si Julieta pe varianta moderna si mioritica un lucru: dragoste perfecta si idilica gasesti doar la Shakespeare,Jane Austen si Eliade,caci in viata reala,daca (virgula) crezi in asta, crezi si ca monstrul din Loch Ness o sa te manance; crezi intr-o himera idioata, care prinde excelent la fetite de 15-16 ani,care se cred mari eroine de drame sentimentale. BULL-CA-CAT!
Dragostea e doar un sentiment cu fateta dubla,si nu e prea bine sa te increzi deplin in ea,nici atunci cand te loveste in fata,asta e parerea mea.Dar totusi,e mai bine sa iubesti statornic pe cineva,decat sa te fu-ti in fiecare seara cu altul/alta!
Si ca sa pun niste piper, asa de sfarsit, societatea ce pune accent pe sexualitate e bine si direct finantata de ocultisti si Illuminati.V-am tucat!
Orgasmul multiplu, Har. Dragostea aia adevarata imi ofera doar din alea simple si eu is egoista, vreau mult si numai pentru mine.
Sunt doar o muritoare,una penibila bai baby,dar sunt ridicata la rangul de iubita foarte importanta pentru iubitul care imi lasa gandul parfumului lui in cap...dar nu il iubesc(desi e bun cu mine,ma asculta,ma intelege, ma iubeste) dar nici nu il urasc. ce sa fac mai baby, daca dragoste nu e ...ne raman sticlele, sexul.
P.S. :culege doar ce am vrut sa zic
Ia nu va rugati si nu mai sperati pentru mine. El stie adevarul,stie ca creste o vipera langa el si stie ca pana si tipele alea cochete si-ar infige unghiile lor in carnea mea. Stii mai baby, el deja stie toate astea cand ma strange in brate, vede adevarul in ochii mei. Eu sunt leoaica lui si-i las urme dulci pe spate...
Nu iti mai descrie fanteziile, ce naiba, baby!
codrut96 întreabă: