| Andrei7520152 a întrebat:

Observ ca se castiga foarte multi bani de pe urma prostilor.
http://www.2012supplies.com/
Tipul asta si-a deschis site-ul prin 2007 si pana azi a facut peste un milion de dolari. Intrebarea mea e...cum se poate face bani din toata isteria asta cu 2012? Aveti idei?

4 răspunsuri:
| ChioruL14 a răspuns:

Eu nu ma oftic ca-s aia prosti, pun botul si cumpara...eu ma oftic ca nu mi-a venit mie ideea aluia si nici nu as fi avut pe vremea aia cum s-o pun in aplicare sad

| Andrei7520152 explică (pentru ChioruL14):

Lasa ca tampitei panicati sunt cu tona. inainte de 2012 a fost elenin, inainte de aia a fost y2k in 2000, apoi a fost apocalipsa din 98-99 si tot asa. prinzi tura viitoare big grin

| Woodenpints91 a răspuns:

Oook,de mâine mă apuc să vând scuturi anti-atomice,buncăre de buzunar şi sutiene antiglonţ.
E incredibil cât de creduli sunt unii, dar, chiar îşi merită soarta. Merită să-şicheltuie banii pe niste chestii care oricum nu le vor folosi niciodată.

| GusWaters a răspuns:

Dafuq?! Si intrebarea este: Cat de prost trebuie' sa fii, sa te duca mintea sa iti cumperi provizii pentru 2012? Asta bate de departe si treaba aia cu Zombie Apocalypse! Eu mi-as pune pe picioare o afacere cu brelocuri,pixuri,brosuri,chiloti,centure de castitate,dildo-uri, racitoare de sticla si tot felul de onanii din astea, dar nu orice fel de onanii.Promotionale,neica! Sa fie purtate in saptamana premergatoare Apocalipsei,si in cea decisiva, ca sa comemoram evenimentul cum se cuvine, ca niste bo$$i apocaliptici ce suntem.Pai,nu?!

Întrebări similare