A.(explicatie stiintifica)
Cand dormi subconstientul lucreaza si de multe ori te gandesti ce se poate intampla in ziua de maine.
b.(explicatie religioasa, supranaturala)
Religia e legata pur si simplu de energie electromagnetica din asta capurile sfintilor sunt desenate cu un cerg galben in jur(din cauza ca aveau foarte multa energie electro magnetica care radia din corp) acum despre tine e posibil ca energia ta magnetica si fi mai puternica decat normalul si sa ai viziuni despre viitor.
Este vis premonitoriu, asta este. Visezi si a doua zi se implineste ce ai visat. Si eu am uneori, e ciudata senzatia, cand vad ca se deruleaza ca in vis.
Asta se numeste dejavu! si eu o patesc des nu te speria! eu m-am obisnuit de insemnat, nu stiu ce ar putea insemna! dar mie imi place ca sunt momente cand "ma feresc" adica schimb ce am visat!
Ai puteri paranormale deal with it, o sa ti se mai intample.Dar stai.Tu stiai ca urma sa zic asta funda?
Si mie mi se intampla acelasi lucru mi s-a intamplat de mai multe ori nu are cum sa fie o coincidenta
Si mie mi s`a intamplat. E un fel de semn ce ti se va intampla.Asta cred eu. Poate vezi viitorul si nu stiai Glumeam.:p