Adică dacă sufletul asta ajunge in a! t trup sau daca peste ani ai același corp și suflet si-ti faci griji daca o sa ai mai multe kile decât acum?
Răspunsul e da. La oricare din variante o preferi.
Sigur nu
dar atâta timp cât o să trăim o viața curată si plăcută Domnului Iisus Hristos
nu trebuie sa ne facem griji pentru că există șanse să fim acceptați să intrăm in RAI
posibil
probabil
dacă suntem cuminți
Poate vom fi într-o formă chiar mai bună, nu avem nimic de pierdut dacă sperăm.
Never. Odata morti, va mai ramane din cei mai multi dintre noi doar o amintire de cativa zeci de ani, dupa care ne vom pierde pentru totdeauna.
Daca mai ramane si aia.
Corect...
Esti de religie ortodoxa? (Intreb, doar de curiozitate).
Normal da, am fost botezat ortodox, dar nu cred in Dumnezeu.
Nu cred, depinde și la ce te referi "sub forma asta", eu-l interior este doar o idee formata și purtata de tine și ce cei apropiați. Nu reprezentam mai mult de un corp de apa umblător la finalul zilei.
La fel și faptul că ne-am născut, sau murim. Aia e doar o amintire de a ta, că te-ai născut, dar acum ești o alta persoana. La fel ai sa fi și peste 5-10 ani. Practic oricum mori in fiecare noapte.
Moartea e terifiantă fizic, dar mai mult, psihic, imagineaza-ti că ești un suflet care încearcă să facă contact cu cei apropiați ție și nu reușește nici cum, practic nu existi din moment ce nimeni nu te observa, ce e mult mai dureros și probabil ne-am pierde mințile.
Poate femeie, poate bărbat, depinde ce-i trebuie suflețelului sa înțeleagă mai departe. Filozofam aici: cine spune că nu devenim un copac, o balenă sau o maimuță? Sau că vom fi în același secol în care am murit și nu în trecut sau viitor?
Reincarnarea este conceptia celui rau. in Biblie scrie clar negru pe alb.ce inseamna moartea cand mori nu mai exista nimic sufeltul se duce la Dumnezeu ca el ne-o dat suflare de viata! Trupul se intoarce in tarana si devine tarana! cand mori nu mai existi!
Nu neaparat la Dumnezeu, daca ajungi in iad.
Spui că sufletul tău se duce la Dumnezeu, iar apoi spui "când mori tu nu mai exişti". Deci sufletul există, dar tu nu exişti. Interesant.